Mit fogtok főzni hétvégén?
Figyelt kérdés
2024. febr. 21. 22:36
11/26 anonim válasza:
Hol van az még? Ma főztem bolognait, abból van holnapra is, de ennyi, nem szoktam előre tervezni napokkal.
12/26 anonim válasza:
Bocsi 😅
Cserébe jöhettek hozzám menüre. Minden pontosan ki van számolva kalóriára pontosan, tehát mindegyik étel amit írtam tökéletesen fogyasztható normál mennyiségben egy deficites étrend mellett is. :D
13/26 anonim válasza:
#12 57 perc és újrakezdődik a nap, új számolás, megyünk 😂😂
14/26 anonim válasza:
Én már pár napja tervezek egy jó kis tejfölös gombapörköltet (az egyik kedvencem 🙂), szerintem az lesz szombaton. Vasárnaponként pedig át szokott jönni a párom lánykája (most lett 18, de nekem akkor is az), vele pedig tervezzük egy ideje, hogy csinálunk házi hambit (saját készítésű bucival meg minden), szóval elvileg akkor meg rámegyünk arra. Ha mégis lustókok leszünk, akkor meg lemegyünk a hamburgereshez 😅.
15/26 anonim válasza:
Sztem nem sokat. Vendégségbe megyünk, úh lesz torta, meg hasonlók. Sztem vehetek magamra is autópálya matricát, mert hazafele gurulni fogok....
16/26 anonim válasza:
Főzzetek csak, én baxok egész hétvégén
17/26 anonim válasza:
Nem főzök. Hozok vmi menüt, vagy főtt ételt valahonnan.
18/26 anonim válasza:
Jó messze van még de lehet sütök csirkecombot még valami pörkölt talán.
19/26 anonim válasza:
Szombaton májpörkölt (csirkemájból) orsótésztával, vasárnap pedig rakott krumpli. Villásreggelire meg valami tojásféle.
20/26 anonim válasza:
Tonhal stake lesz (lidl halpénteken mijdig bevásárolok valami halat és abból főzök a hétvégén. Így pipa a heti két hal és jó is mert frissen szeretem és nem munkában kell újramelegíteni).
Amellé aprókrumpli pirítva és saláta
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!