Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Mit fogtok főzni hétvégén?

Mit fogtok főzni hétvégén?

Figyelt kérdés
febr. 21. 22:36
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
91%
Hát, ez jó kérdés nagyon, ezen még nem gondolkodtam.
febr. 21. 22:38
 2/26 anonim válasza:
94%
Még holnapra se tudom igazából nemhogy hétvégére. De jól esne zöldborsó főzelék, vasárnap meg lehetne görög saláta.
febr. 21. 22:40
 3/26 anonim ***** válasza:
100%
#2 köszi a tippet nem gondoltam, hogy ezt a Felnőtt párkapcsolatok témában fogom olvasni.
febr. 21. 22:41
 4/26 anonim ***** válasza:
96%
#3 vagyok, de az egyik fiú haveromnál leszek a hétvégén, így együtt fogunk főzni és enni, hogy akkor téma legyen😂
febr. 21. 22:42
 5/26 anonim válasza:
100%
marhapörköltet, nokedlivel
febr. 21. 22:43
 6/26 anonim ***** válasza:
81%

A páromnak semmit sem fogok, mert jelenleg nem létezik, vagy nem tudom mi okból született ebbe a kategóriába ez a kérdés.

De terv szerint fogok csinálni több mindent is, és nem csak hétvégére, hanem a jövő hét első napjaira is.

1. Paradicsomos bulgur és tejszínes kapros csirkemell fűszeres madársalátával.

2. Jázmin rizs és hozzá csinálok ilyen kínainak csúfolt büfés brokkolis, gombás, zöldséges csirkét.

3. Két féle gombából fog készülni tejszínes gombaleves sok zöldséggel.

4. Sertésszüzet fogok készíteni párolt zellerrel és petrezselymes krumplival.

Azt hiszem ennyi. Így is oda lesz mindkét nap a délelőttöm.

febr. 21. 22:45
 7/26 anonim ***** válasza:
71%
Én az egyik exemmel fogom tölteni a hétvégét (néha beszélünk, vagy beülünk egy kv-ra, 8 éve szakítottunk) és remélem, nem csak enni fogunk. Hogy témába kaocsolódjon.
febr. 21. 22:47
 8/26 anonim válasza:
87%

6#:

Éhes lettem.

febr. 21. 22:53
 9/26 anonim ***** válasza:
73%
#8 én is basszus, de még hátravan 15 kiló, amit le kell adnom, úgyhogy nem fogok kimenni a hűtőhöz😄
febr. 21. 22:55
 10/26 anonim válasza:
87%
Kérdező minek írtál ki ilyen kérdést és én hülye minek tévedtem ide? Most menjek le a konyhába enni ilyen későn? 😅😂
febr. 21. 22:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!