A boltokban trükköznek a gyümölcsökkel?
Figyelt kérdés
Megfigyeltem, hogy amikor egy gyümölcsnek szezonja kezdődik, akkor az első hetekben mindig az isteni finom, magas minőségű terméseket teszik ki, amit néha még le is akcióznak, hogy minél többen vegyék. Aztán következő héten az ember betáraz még egy kosárnyit, mert jó élmény volt, de jön a fekete leves, mert az már egy ehetetlen, savanyú, rossz minőségű termés. És ekkor már akciózva sincsen sok esetben. Ez mi, hogyha nem a fogyasztó átverése? Más is tapasztalt már hasonlót?2024. febr. 19. 20:14
21/31 anonim válasza:
Boltja válogatja. Mikor azt látom hogy a fonnyadt hagymát meg a fonnyadt krumplit nem adják féláron.
23/31 anonim válasza:
21# Én is ezt tapasztaltam és főleg a magyar boltokban, mint Coop és CBA.
24/31 A kérdező kommentje:
Most épp ugyanezt tapasztalatom a narancsokkal is. Első hetekben jó volt az árú, majd levették az akciót róla és azóta keserű, éretlen narancsokat lehet csak venni. A héját is megérem lepucolni.
2024. márc. 30. 19:54
25/31 anonim válasza:
A narancsot is féléretten indítják útnak a görögök is. Ott sem mindegy melyik régióból érkezik. Vannak helyek ahol silány ízű narancs terem, de szép és ezáltal eladható.
Több helyről hozunk be narancsot Görögországból is. Az egyik ilyen a másik olyan. Szerencse kérdése, hogy mit fogsz ki.
26/31 anonim válasza:
Hát sajna, a rothado hagyma meg krumpli kozul valogattam, illene felárazni
27/31 anonim válasza:
A narancs szezonja télen van! (Amit Európában termelnek.)
28/31 anonim válasza:
Az EU-ban három narancstermelő ország van. A legnagyobb Spanyolország, majd Olaszország és Görögország.
Én a görög narancsot szoktam keresni, mert az jó ízű.
29/31 A kérdező kommentje:
Ez hogyan derül ki, hogy görög-e?
2024. ápr. 2. 20:45
30/31 anonim válasza:
Én csak olyan helyen vásárolok narancsot ahol a származási ország is fel van tüntetve. Utoljára az Auchanban vettem és nagyon finom volt.
Ezért veszek hálós kiszerelésűt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!