Van olyan aki nem eszik gyümölcsöket mert nem izlenek neki, nem szereti őket?
Figyelt kérdés
2023. aug. 4. 18:07
2/7 anonim válasza:
En regen imadtam es jol is esett. Ugy tiz eve jobban erzem magam nelkuluk, megvaltozott az emesztesem. Ugy erzem, minden, ami edes, belemrohad. Picit eszem, de nem napi majd egy kilot. Helyette zoldsegek, bebi levelek, csirazo magvak.
3/7 Kólauborkával válasza:
A nagymamám. Szó szerint görcsöl mindene egy kis nem hústól….talán rizst meg krumplipürét még eszik, de annyi.
4/7 anonim válasza:
A savas gyümölcsök a fogamat bántják, kilátszik a fognyakam, érzékeny.
5/7 anonim válasza:
Gyerekkoromban szerettem, később valahogy leszoktam róla. Már nem kívánom.
6/7 Metionin válasza:
Párom. Konkrétan csak a banánt eszi meg, hiába veszek bármi mást, nem kell neki. Megindokolni nem tudja.
7/7 anonim válasza:
En azt vettem eszre, kb azota mult el a gyumolcsimadatom, miota kavezom. Azt pedig nem hagynam el. Elotte 32 even at ajuldoztam, asitoztam, lassultam be, ha ulnom kellett. A kave utan hiaba eszem mast, egyszeruen nem erzem azt, hogy szeretnek enni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!