Hogyan jönnétek ki a hónapba max 20.000Ft-ból?
3tagú család
Anya-apa-3éves gyerek.
Új házat vettünk,felújítás közepette vagyunk,szeretnénk ha már készlenne igy most nagyon sok pénzünk benne.
Sajnos 20 ezer ftunk maradt.
Minden megvan,élelmiszer terén kéne valahogy kihúzni
Ti mit főznétek?
Nem szeretnenk sem kolcsont,sem elo fizut semmit !:)
Van tartalekunk de ahhoz nem szandekozunk nyulni.
Meg fogjuk oldani es ki huzzuk ebbol fizetesig :)
1. Vásároljatok olcsón, közeli lejáratú termékeket. A legtöbb láncban van ilyen és Budapesten vannak boltok amik kb. erre szakosodtak (Akciópont, Family a Gellérten).
2. Szedjetek magatoknak: Lassan medvehagyma szezon, erdei gombák (piacon bevizsgáltatva) de tavasztól őszig egy csomó mindent lehet ingyen szedni.
3. Muncholjatok, lehetőleg jó értékeléssel rendelkező helyekről
Tejfölös hús volt ma 😊
2500Ft-ot költöttem
Nem vagyok valami nagy netezos igy elegge elmaradtak a napok
Igazabol csirkemellbol keszult etelelet ettunk probaltam picit varialni
Rantva
Tortillaba téve
Sutve baconba tekerve ,fokhagymas tejszines szosszal
Sott kinai csirket is keszitettem belole
Paprikas csirke
Karaj is nagy kedvenc igy azis volt siman es toltve is sajt,sonka
Tojasos nokedli is keszult
Azthiszem ha nagyon meghuztuk volna a nadragszijjat kilehetett volna hozni de el-el csabultunk egy egy finomabb etelert,esetleg egykis nasiert igy egy tizest(tizezer ft) elkelett hogy vegyunk a tartalekbol.
Hihetetlennek tunhet de mintha a sors is igy akarta volna..
Ez az egesz helyzet felnyitotta a szemunket hogy sokszor az etel valojaban itthon van es nemis kell boltba menni csak gondolkodni kell mibol mi hozhato ki
Sokszor egy olcso es gyors etel is lehet finom es eshet jol !
Aztkell hogy mondjam kicsit pazarul eltunk (dobtunk ki elelmiszert) de ezen innentol valtoztatunk!
36
Igen akar eztis irhattam volna meg.
Beulunk egy kicsit ide meg oda enni,es annak az arabol lehet 3 napra is meglett volna a fozni valo
Gyorsettermek sem tabuk nalunk,ottis repulnek a 10 ezresek
Annyi hogy ezt mar sikerult kb fel eve lecsokkenteni havi 1 alkalomra
Pizza ugyan ez
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!