Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Hogyan jönnétek ki a hónapba...

Hogyan jönnétek ki a hónapba max 20.000Ft-ból?

Figyelt kérdés

3tagú család

Anya-apa-3éves gyerek.

Új házat vettünk,felújítás közepette vagyunk,szeretnénk ha már készlenne igy most nagyon sok pénzünk benne.

Sajnos 20 ezer ftunk maradt.

Minden megvan,élelmiszer terén kéne valahogy kihúzni

Ti mit főznétek?

2024. febr. 18. 20:33
1 2 3 4 5
 31/42 A kérdező kommentje:

Nem szeretnenk sem kolcsont,sem elo fizut semmit !:)

Van tartalekunk de ahhoz nem szandekozunk nyulni.

Meg fogjuk oldani es ki huzzuk ebbol fizetesig :)

2024. febr. 21. 14:28
 32/42 anonim ***** válasza:
79%

1. Vásároljatok olcsón, közeli lejáratú termékeket. A legtöbb láncban van ilyen és Budapesten vannak boltok amik kb. erre szakosodtak (Akciópont, Family a Gellérten).

2. Szedjetek magatoknak: Lassan medvehagyma szezon, erdei gombák (piacon bevizsgáltatva) de tavasztól őszig egy csomó mindent lehet ingyen szedni.

3. Muncholjatok, lehetőleg jó értékeléssel rendelkező helyekről

2024. febr. 21. 21:37
 33/42 A kérdező kommentje:

Tejfölös hús volt ma 😊

2500Ft-ot költöttem

2024. febr. 22. 22:39
 34/42 anonim ***** válasza:
31%
Persze, van tartalék, de nem vennétek el belőle 20 ezret, inkább paráztok, hogy adjatok enni a gyereknek ennyi pénzből és az ő érkezésén is spúrkodtok....
2024. febr. 23. 06:08
 35/42 A kérdező kommentje:

Nem vagyok valami nagy netezos igy elegge elmaradtak a napok

Igazabol csirkemellbol keszult etelelet ettunk probaltam picit varialni

Rantva

Tortillaba téve

Sutve baconba tekerve ,fokhagymas tejszines szosszal

Sott kinai csirket is keszitettem belole

Paprikas csirke

Karaj is nagy kedvenc igy azis volt siman es toltve is sajt,sonka

Tojasos nokedli is keszult

Azthiszem ha nagyon meghuztuk volna a nadragszijjat kilehetett volna hozni de el-el csabultunk egy egy finomabb etelert,esetleg egykis nasiert igy egy tizest(tizezer ft) elkelett hogy vegyunk a tartalekbol.

Hihetetlennek tunhet de mintha a sors is igy akarta volna..

Ez az egesz helyzet felnyitotta a szemunket hogy sokszor az etel valojaban itthon van es nemis kell boltba menni csak gondolkodni kell mibol mi hozhato ki

Sokszor egy olcso es gyors etel is lehet finom es eshet jol !

Aztkell hogy mondjam kicsit pazarul eltunk (dobtunk ki elelmiszert) de ezen innentol valtoztatunk!

2024. febr. 28. 00:31
 36/42 anonim ***** válasza:
100%
35ös tudom miről beszélsz, mi ebben a hónapban majdnem 100ezret vettünk el a fizetésen felül a tartalékból, igaz voltak nagyobb kiadások is, pl készül a babaszoba, új gumit vettünk a kocsira, stb. Általában mi még durvábbak vagyunk, mert mikor ereszd el a hajam van sokszor menüzünk vagy elmegyünk enni valamit főzés helyett, ami alaphangon 5-8000/nap 2 főre, ebből bőven tudunk főzni is és akkor 2 napra is elég. Egyébként a kaján lehetne a legtöbbet spórolni
2024. febr. 28. 07:12
 37/42 A kérdező kommentje:

36

Igen akar eztis irhattam volna meg.

Beulunk egy kicsit ide meg oda enni,es annak az arabol lehet 3 napra is meglett volna a fozni valo

Gyorsettermek sem tabuk nalunk,ottis repulnek a 10 ezresek

Annyi hogy ezt mar sikerult kb fel eve lecsokkenteni havi 1 alkalomra

Pizza ugyan ez

2024. febr. 28. 11:01
 38/42 anonim ***** válasza:
100%
37 nálunk sokszor a munka miatt nincs idő főzni, de most már kedvünk sincs és inkább elmegyünk enni. De nagyon pénzkidobás. Amíg 1200-1500 volt egy menü megérte, de most már 2500 alatt nem nagyon van
2024. febr. 28. 11:05
 39/42 anonim ***** válasza:
1300 a menu a mekikben, ket szendvics, kis krumpli kis uditovel
2024. febr. 28. 12:51
 40/42 anonim ***** válasza:
39 tudom, de nem akarok Mekis kaján élni, pláne kismamaként :D Én a rendes menüzős helyekre gondoltam most
2024. febr. 28. 13:08
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!