Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Hogyan jönnétek ki a hónapba...

Hogyan jönnétek ki a hónapba max 20.000Ft-ból?

Figyelt kérdés

3tagú család

Anya-apa-3éves gyerek.

Új házat vettünk,felújítás közepette vagyunk,szeretnénk ha már készlenne igy most nagyon sok pénzünk benne.

Sajnos 20 ezer ftunk maradt.

Minden megvan,élelmiszer terén kéne valahogy kihúzni

Ti mit főznétek?

febr. 18. 20:33
1 2 3 4 5
 1/42 anonim ***** válasza:
90%
Sárgaborsó főzelék magában.
febr. 18. 20:38
 2/42 anonim válasza:
66%
Krumplis tészta, paprikás krumpli. Ilyesmikre tudok gondolni. A gyerekek mekkorák? Gondolom legalább egy már oviba jár, ha nem iskolába akár…
febr. 18. 20:40
 3/42 A kérdező kommentje:

1 gyerek van ,3eves :)

Fott etelt eszik azt amit mi is szaktunk

Koszonom az eddigi valaszokat

Varok meg tippeket hogy mit fozhetnek

Minden 2.nap terveznek fozni valamit ha megoldhato 😊

febr. 18. 20:44
 4/42 anonim ***** válasza:
83%
Borsófőzelék virslivel, krumplistészta, káposztástészta, rántott csirkemell hasábbal hétvégen, bolognai, amúgy a neten találsz sok tippet, receptet olcsó ebédhez, én azt javasolnám, hogy menjetek el nagybevásárlásra és írd össze mit fogsz főzni az elkövetkező másfél, 2 hétben, amíg nem lesz fizetés és milyen hozzávalókat kell venni. Sokat lehet spórolni ha nem mentek 2 naponta boltba.
febr. 18. 20:46
 5/42 anonim ***** válasza:
96%
tészta ételek, főzelékek, nudli, szilvásgombóc, levesek
febr. 18. 20:53
 6/42 anonim ***** válasza:
96%
Nézd meg, hogy van-e a környékeden "Túl sokat főztem" vagy "Zero waste" Facebook csoport.
febr. 18. 21:05
 7/42 anonim ***** válasza:
95%
Rakott krumpli. Munch appal lehet venni sparban olcsóbban pékárú vagy hütést igénylő vagy hűtést nem igénylő csomagot. Vannak facebookon ételmentő csoportok,zero waste meg ingyenes csoportok,sőt csere csoportban felajánlhatsz valamit és kaját kérsz cserébe. Vannak túl sokat főztem csoportok is ott is kérhetsz segítséget.
febr. 18. 21:26
 8/42 anonim válasza:
92%

Őszintén megmondom, nem tudom, hogy hogyan lehetne megoldani egy háromtagú család egy havi étkezését 20.000 ft-bol a mostani árak mellett. (Nyilván, ha nincs több, akkor ebből kell főzni).

De hogy válaszolják is. A kenyérféléket magam sutném (kovásszal vagy élesztővel). A legrosszabb 1 kilós lisztből is több és jobb kenyér lesz, mint az átlag boltibol.

Keresnem a sajátmárkás termékeket, akciókat, kuponokat, közeli lejáratú termékeket. Krémlevesek (gyakorlatilag bármiből), krumpli és tészta központú ételek.

Vidéken játszhat még az is, hogy háztól veszek tojást, kolbász felét, zöldséget, gyümölcsöt, lekvárt stb.

febr. 18. 21:34
 9/42 anonim válasza:
94%
Krumplifőzelék, rakott krumpli, borsófőzelék, lencse vagy sárgaborsó, ha vana fagyasztóban húsod akkor finom füszerezés és megsütöd. Ha van darált húsod fasírt. Tésztaételek tejszínes, bolognai sőt én volt olyat csináltam amit találtam otthon pl gomba, sonka ez tejszínes szósszal összekeverve spagetti tésztával. Vagy mintha bolognait csinálnál csak összekevered és megsütöd jénaiban. Rakott zöldbab vagy karfiol. Az ilyet fagyasztott zöldségből is csinálhatod.
febr. 18. 21:40
 10/42 anonim ***** válasza:
88%
Ja és sajtos,tejfölös tészta.
febr. 18. 21:42
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!