A Mandura nevű italról írjatok valamit!?
jó voltál heni :D
nagyon örülök, hogy felvidítunk xD
deee véletlen nem vetted észre, hogy nem tudsz visszavágni és már nem tudsz mit mondani? xD ja de tudom, te nem is akarsz ugye? xD
"Beleköttök mindenbe, hogy legyen mit visszapofázni!" jajj te drága és te mégis mit csinálsz? xD és milyen szavakat használsz? nem te papoltál az igényességről? xD
mi nem bizonygatunk semmit se, nem tudom ezt honnan szülted xD csak arra lennék én már tényleg nagyon kíváncsi, hogy hány éves fejjel okoskodsz itt nekem már 3 v 4 napja? xD
Mit mondjak, amikor a ti írásaitoknak sincs tulajdonképpen semmi tartalma, mert folyamatosan támadtok?
Mondj egy értelmes témát és akkor beszélgethetünk!
Egyébként meg nem tudom, hogy észrevetted-e, hogy az idióta kérdésedre én voltam az egyedüli aki válaszolt!
Ezek után biztosan rájöttél arra is, hogy ha valóban meg akarsz tudni bármit is erről a löttyről, akkor nekiállsz és keresgélsz a neten...
De mindegy, nem várok el tőled semmit!
Köszi a mai felvidítást! Találkozunk holnap!
heni is válaszolt, ha nem láttad volna és értelmesebbet, mint te.. mindegy.. én se várom, hogy ezt felfogd.. xD
nah dobj egy témát és beszélgessünk! :D
...
Pedig kezdtem látni egy halvány reményt arra vonatkozólag, hogy értelmes vagy. Elveszni látszik!
Akkor nem beszélgetünk!
Azért hiányozni fogsz! Jót mosolyogtam rajtad!
Minden jót!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!