A Mandura nevű italról írjatok valamit!?
Tudnád mennyire kiismerhető az ember egy-egy itteni megnyilvánulásából?!
Tanulmányt lehetne rólad írni!
Nem is ez a baj, csak, hogy tele van a világ ilyen emberekkel mint te vagy! Sajnos!
Nem tudom, azt észrevetted-e, hogy az egyetlen használható választ én adtam a kérdésedre! El kellene gondolkozni azon, hogy esetleg tényleg nem itt kellene keresned a választ!
nagyon finom :D én nagyon szeretem :)
egyik ismerősöm azt képzeli hogy cukorbeteg ( orvoshoz persze nem megy.. -.- ) és azért issza.. xD tiszta lökött :D
am nem tudom miért szapuljátok egymást :D
1. válaszoló! ebből az 5 válaszból még nem ismered meg a kérdezőt ez hülyeség.. max annyit tudsz meg róla hogy szeret vitatkozni :)
sztem azt se tudod pl h fiú vagy lány :D mert h én se :D
nah mindegy további jó vitát :D
Az a baj, hogy te nem láttad, hogy miből indult a vita, mert a moderátorok már szépítettek rajta!
Az első válaszom után volt egy olyan megnyilvánulása amit nem igazán toleráltam!
xD
köszi a választ heni.gabi :D
nagy szeretettel várom a tanulmányt :D
am téll szted fiú vagyok v lány? ha ennyire megy az okoskodás akkor most itt a lehetőség :D hajrá :P
Igen, jobban megismertem mert egy kulturált ember nem ír ilyet, ha is meri a személyt akivel beszél, ha nem!
Egyébként meg elmondanám, hogy a jellem nem a nemedtől függ, úgyhogy hagyjuk már ezt a fiú vagyok vagy lány témát!
Nem ettől függ, hogy az ember milyen szellemi szinten van!
Úr isten!
Ebből is látszik, hogy óvodás szinten vagy még! Azok szokták ezt mondani, ha az ember valamit nem tud! De mindegy, mint mondtam a jellem nem kor és nem függő!
De neked magyarázhatom! Annyi eszed sincs mint egy kávéskanálnak!
köszi megint röhögtem egy jót xD
biztosan igazad van drága, de csak h tudd: az Úristen egybe van ;) őőő azt hiszem 2. osztály? xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!