Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » A Mandura nevű italról írjatok...

A Mandura nevű italról írjatok valamit!?

Figyelt kérdés
Milyen hatásai vannak? Miért isszák?
2010. okt. 24. 11:44
1 2 3 4
 11/36 Tinker Bell ***** válasza:

Tudnád mennyire kiismerhető az ember egy-egy itteni megnyilvánulásából?!

Tanulmányt lehetne rólad írni!

Nem is ez a baj, csak, hogy tele van a világ ilyen emberekkel mint te vagy! Sajnos!

Nem tudom, azt észrevetted-e, hogy az egyetlen használható választ én adtam a kérdésedre! El kellene gondolkozni azon, hogy esetleg tényleg nem itt kellene keresned a választ!

2010. okt. 24. 15:42
 12/36 anonim válasza:

nagyon finom :D én nagyon szeretem :)

egyik ismerősöm azt képzeli hogy cukorbeteg ( orvoshoz persze nem megy.. -.- ) és azért issza.. xD tiszta lökött :D

2010. okt. 24. 16:28
 13/36 anonim válasza:

am nem tudom miért szapuljátok egymást :D

1. válaszoló! ebből az 5 válaszból még nem ismered meg a kérdezőt ez hülyeség.. max annyit tudsz meg róla hogy szeret vitatkozni :)

sztem azt se tudod pl h fiú vagy lány :D mert h én se :D

nah mindegy további jó vitát :D

2010. okt. 24. 16:34
 14/36 Tinker Bell ***** válasza:

Az a baj, hogy te nem láttad, hogy miből indult a vita, mert a moderátorok már szépítettek rajta!

Az első válaszom után volt egy olyan megnyilvánulása amit nem igazán toleráltam!

2010. okt. 24. 16:38
 15/36 A kérdező kommentje:

xD

köszi a választ heni.gabi :D

nagy szeretettel várom a tanulmányt :D

am téll szted fiú vagyok v lány? ha ennyire megy az okoskodás akkor most itt a lehetőség :D hajrá :P

2010. okt. 24. 16:45
 16/36 Tinker Bell ***** válasza:

Igen, jobban megismertem mert egy kulturált ember nem ír ilyet, ha is meri a személyt akivel beszél, ha nem!

Egyébként meg elmondanám, hogy a jellem nem a nemedtől függ, úgyhogy hagyjuk már ezt a fiú vagyok vagy lány témát!

Nem ettől függ, hogy az ember milyen szellemi szinten van!

2010. okt. 24. 16:54
 17/36 A kérdező kommentje:
xD ennyit erről okostojás :D
2010. okt. 24. 17:13
 18/36 Tinker Bell ***** válasza:

Úr isten!

Ebből is látszik, hogy óvodás szinten vagy még! Azok szokták ezt mondani, ha az ember valamit nem tud! De mindegy, mint mondtam a jellem nem kor és nem függő!

De neked magyarázhatom! Annyi eszed sincs mint egy kávéskanálnak!

2010. okt. 24. 17:19
 19/36 A kérdező kommentje:

köszi megint röhögtem egy jót xD

biztosan igazad van drága, de csak h tudd: az Úristen egybe van ;) őőő azt hiszem 2. osztály? xD

2010. okt. 25. 17:55
 20/36 A kérdező kommentje:
jah és olvasd már át h mit írtál kis szívem ^^ xD
2010. okt. 25. 17:56
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!