Mi a véleményetek a Monster Energy energia italról? Ki porbaltátok e? milyen a Hatása? Érződik e valami miután megiszom? Erről van szó: www. Monsterenergy. Com/product/energy. Php
Figyelt kérdés
2009. máj. 9. 22:34
1/29 anonim válasza:
Gondolom SZÖRNYETEGGÉ változol miután megiszod.
Taurin, ginzeng van benne, viszont sehol nem írja mennyi koffein.
2/29 anonim válasza:
a legjobb energia ital a világon
3/29 anonim válasza:
fúú hát egyszer ittam még német országba de nem tudom elmondani az izét nagyon jó volt azóta is az a legkedvencebb italom:D
4/29 anonim válasza:
Valaki importálja már magyarországra? vagy "Ti" tervezitek?
5/29 anonim válasza:
Hello!
800/850ft qrva drága:D én 400-ért tudok!akit érdekel,írjon emial-t.Timtom1991@gmail.com
am nagyon finom.ez a legjobb.remek utóíze van a ripper-nek a juice-al nagyon finom.aki szereti az édeset és ezt a tutti-fruttis ízt annak be fog jönni.elég szirupos,de nem csak édesszájúaknak.bepörget rendesen.én biciklizéskor szoktam inni és jobban bírom töle.
6/29 anonim válasza:
békéscsabán van 300ért:D
amúgy szerintem undorító íze van
7/29 anonim válasza:
Én rendszeresen iszom és tény hogy a legjobb energia ital a világon vagyis ennek legalább van hatása, amugy a Coca-Cola forgalmazza magyarországon és a beszerzési ára 200Ft gyöngyös és környékén 3 félét lehet kapni(zöld, sárga, kék)
8/29 anonim válasza:
nagyon nagyon jó..miskolcon 280ft ért lehet kapni.
9/29 anonim válasza:
Nálunk a sarki ABC-ben 325Ft, am meg ma vettem egy zöldet, meg kéket, meg egy sárgát, mert csak ezek vannak, a zöldet megittam, a RedBull-t, vagy a Bombát 100milliószor lekörözi.... am a zöld koffein tartalma: 32mg/100ml
10/29 anonim válasza:
Én zöldet ittam és rohadt finom. Nem tudja vki hogy a kék miben más és hogy jó e?
Állítólag lehet kapni 290ért de én 300ért láttam eddig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!