Mik azok az ételek amit semmiféleképpen nem ennél mert egyszerűen számodra szörnyű?
Amiket nem eszek meg, de megkóstoltam: tüdő, vese, velő, pacal. Bőrrel, csonttal együtt kirántott hús, sült húson bőr. Pálpusztai sajt, de egyébként szeretem az érett sajtokat. Tengeri herkentyűk, kivéve tintahalkarika.
Régebben a csirkecombot sem ettem meg, mert nyálkás, de ma már megeszem, de csak úgy, ha a bőrét le tudom szedni.
15
A darás tésztát,nudlit és egyéb ilyesmi étkeket általában valami tartalmas leves után szokás enni.Szerintem mondjuk egy gulyásleves után teljesen jó második fogásnak a darás tészta vagy nudli lekvárral.Nem marad éhen az ember...
Rovarok, tengeri herkentyű, pl polip.
Illetve máj meg amiben ez van.
-instagram kaják. amikor a hamburger húst és a bacont két cukorbevonatos fánkba teszik, vagy amikor a shakere még kerül egy szelet torta. ezek fotózni készülnek, az influencer se eszi meg, az egész kuka
-a menzás cukrozást én se szeretem, pedig édesszájú vagyok egyébként. paradicsomnak legyen paradicsom íze, ha túl sok a cukor, azonnal arra gondolok, hogy valamit elbactak, pl leégett, vagy tartósítószer íze volt a konzervnek, és kompenzálni akartak.
-olyan kaják, amik letörik a fogamat vagy kihúzzák a tömést. túl drága a fogászat, meg csak egy fogsorom van, nem kell a karamella
-amikor egy ázsiai étterem azt hiszi ha telerakja a kaját csípõssel, más fûszer már nem kell bele mert úgyse érzed. ugyanaz mint a menzán a cukor, az elsõ gondolatom az, hogy romlott a hús, de így még eladható
-amikor egy étel ok nélkül természetellenes színre van festve. pl extrém eset a kék üdítõk, rántott dolgok amiken a bunda zöld, de meggylevesben is láttam már pink ételfestéket ami befogta a tányért
-az olyan fitnesz-reform-vega kaják, ahol annyira rá vannak feszülve, hogy egészséges legyen, hogy az étel már élvezhetetlen. lehet olyan teljeskiõrlésû kenyeret is sütni, aminek nincs fûrészpor íze. ezeken mindig érezni a szakács öngyûlöletét, sokszor szívem szerint bennék a konyhára és elzavarnám az egész bagázst egy étkezési zavarral foglalkozó pszichológushoz
-juh húsa mert faggyú íze van, túlságosan emlékeztet a trágya, az istálló szagára. igen tudom van kivétel, de párszor belefutottam rossz minõségbe, és már undorít
-a disznóhús nagy részét, mert édeskés. bacont és kínai vagy bbq sertésbordát megeszem, de mást nem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!