vigyázz a megfogalmazással #11, a szív is egy nagy izom ( közben gasztronómiában meg belső szervnek számít ugye)
jan. 29. 22:00
12/49 anonim válasza:
Férfi vagyok.
Teljesen mindegy. Már maga a natúr ízetlen főt hús és ha van krumpli ha nincsen, ehhez akár milyen gyümölcs mártás hozzá párosítva ami ÉDES az számomra förtelem rossz. Egyszerűen a hányinger kerülget, ha meglátom.
#2-es válaszoló voltam.
jan. 29. 22:06
13/49 anonim válasza:
Semmiféle emberhúsból készült kannibál specialitást nem ennék meg.
jan. 29. 22:14
14/49 anonim válasza:
Inkább azt kérdezd, mit eszek meg, rövidebb lenne a lista :)
Nagyjából semmilyen húst, a szagát sem bírom, főleg a belsőségeket, gombát semmilyen formában, még pizzán sem.
Túrós, káposztás tésztát én sem enném meg cukorral.
jan. 29. 22:17
15/49 anonim válasza:
én azt nem értettem soha hogy a hazai típusú édes "főételek" hogy tudtak ilyen szerepet betölteni mint pl. egy lekváros nudli, én ha éhes vagyok és ilyen édeset eszem, csak lyukad ki tőle a gyomrom mégjobban :D és akkor elképzeled hogy dolgozott valaki a múltban kemény fizikai munkát, és akkor elé raknak egy tál diós tésztát, legyél meg vele a nap további részében is, kicsit abszurd. nem csoda hogy zabálta mindenki a zsíroskenyereket meg bármilyen szénhidrátot mikor leesett a vércukorszint
jan. 29. 22:25
16/49 anonim válasza:
A halételeknek a szagát se bírom, és a gerinctelen élőlényeket se bírom megenni.
jan. 29. 22:31
17/49 anonim válasza:
Sargaborso főzelék, csirkeszarny, és minden olyan hús amin rajta van a bőr.
jan. 29. 22:34
18/49 anonim válasza:
Szeretek kísérletezni, és próbálok nem kóstolás nélkül foglalni állást semmilyen kajáról.
Ennek köszönhetően kóstoltam a pacalt, de jól éreztem, hogy többet nagyon nem szeretnék a számban érezni hasonlót :)
Amit még nem volt alkalmam megkóstolni, de abszolút nem is bánkódok miatta, az a hagymás vér🤢
Egyébként Thaiföldön direkt meg akartam kóstolni valami rovart, de amerre mi jártunk, ott pont nem árultak, így ez kimaradt, viszont itthon vettem egy külföldi cuccokat árusító boltban borsos sáskát, hááát, többet azt sem eszek szerintem 😀
jan. 29. 23:08
19/49 anonim válasza:
Engem is irritál a mocsingó husi, akármiben is, a csont. Finomabb lehet az étel, de utálom kerülgetni... 1x a pacalnak lehet adok esélyt egy étteremben, hogy biztos jól elkészítve próbáljam ki. Tücsök meg ilyeneket nem vagyok hajlandó viszont. Csigát, békát esetleg.
jan. 29. 23:13
20/49 anonim válasza:
Gesztenyepürè. Már a szagától hányingerem van, ès már attól kezdem èrezni az ízèt a számban ahogy ezeket a szavakat leírom. Már a neve is instant hányinger.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!