Mit ettél ma?
Tegnap: reggelire két szendvicset. Szelet kenyér + vaj + cheddar + zöldhagyma + paradicsom, plusz az egyiken serrano sonka, a másikon kolbászkarikák. Vacsorára egy kis tányér paprikás csirke tarhonyával és ecetes uborkával.
Ma még nem ettem, majd csak dél körül leszek éhes.
Ma még nem ettem. Általában délben szokott lenni az első étkezésem. Naponta kétszer eszem, így az első általában dél vagy fél 1 környéke.
De ugyan azt fogom enni, mint tegnap. Tojásos zöldséges rizst és hozzá fasírtot alacsony zsírtartalmú húsból.
Zseniálisak ezek a hiánypótló kérdések :D
Külön extra, ahogy mindenki írja nagy lelkesen, hogy mit tápolt :D :D
Tegnap össze-vissza ettem mindenfélét, mert rohangálós napom volt. Hamburger, édesség, szendvics, pedig igyekszem normálisan enni, most mégis így jött össze.
Ma eddig narancsot, korpovit kekszet, párolt zöldséget és sült csirkemellet.
Vacsora szerintem szendvics lesz.
köszi a válaszokat,jöhetnek még. akár holnap is :D
nekem:
reggeli: vajas kenyér
ebéd: főtt sonka, tojás, mustár, kenyér
vacsi: reszelt almás fahéjas palacsinta mézzel (a tésztában volt az alma).
Kérdező, nekem ennyi lenne a reggeli, amit te leírtál egész napra :D Igaz én 189 cm és 87 kg vagyok.
Amúgy nem egy tápanyagban gazdag menü... fehérje szinte semmi, zöldség semmi :(
18. Amúgy nekem is pedig feleannyi kiló vagyok, mint te :D
Közben vacsorára még betoltam egy olyat, hogy 3 tükörtojás, arra szórtam müzlit, rátettem 1 pitára, a tetejére még saláta meg sajt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!