Mit ettél ma?
Figyelt kérdés
Részletesen :D2023. aug. 7. 19:11
2/25 anonim válasza:
Már csak 25 nap és suli, valahogy bírjátok ki.
3/25 anonim válasza:
Egy protein puddingot, tejfölös gombás marhanyelvet tésztával és kovászos uborkával, görögdinnyét, egy jalapenos csigát.
5/25 anonim válasza:
Salátát és sertéskarajt, somlói galuskát, illetve most egy Maggi instant tésztát eszegetek. Azt hittem egészségesebben fogom zárni ezt a napot, de ezt a Maggis kaját nagyon megkívántam. :D
7/25 anonim válasza:
Banán,karély majonézes krumplival,fagyi,fornettis pepe,sült kolbasz hranolkival.
8/25 anonim válasza:
Délig semmit, csak egy teát ittam. Ügyeket intéztem, úgyhogy mekiztem (sajtburger, krumpli, kóla, almáspite), utána itthon ettem egy szendvicset, mentem dolgozni, ott egy kávét ittam meg egy Kinder maxi kinget ettem, itthon meg egy fél sárgadinnye volt a vacsi.
9/25 anonim válasza:
Reggeli: 2 barack, amiből csak egy lett, mert az egyik áldozatul esett egy autónak..
Tízórai: Cukormentes zabszelet
Ebéd: Rizs + Zöldséges hús + kovászos uborka
Vacsora: 500g Főtt brokkoli majd 1 szelet toast kenyér + sonka + ketchup + kovászos uborka
10/25 anonim válasza:
Kakaó reggelire (nem kávézok), mást most nem kívántam. Ebédre egy kisebb rántott szelet, sült krumplival. Egy csokis jégkrém meg kb.egy marék chips lecsúszott nasinak.
Vacsorára egy szelet kenyér, felvágott, paprika. Azt hiszem más nem volt ma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!