Mit ettél ma?

Figyelt kérdés
Részletesen :D
2023. aug. 7. 19:11
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
91%
Szendvics, hús, gyümölcs
2023. aug. 7. 21:08
 12/25 anonim ***** válasza:
100%
Ja és proteinszelet edzéshez.
2023. aug. 7. 21:09
 13/25 anonim válasza:
100%
Csokis süti, mediterrán csíkoshasú tonhalsaláta, mogyi diákcsemege, sült krumpli. Ennyivel beérem
2023. aug. 7. 21:10
 14/25 anonim ***** válasza:
82%
Rakott krumpli, müzli tejjel, egy alma és húsleves
2023. aug. 7. 21:13
 15/25 anonim ***** válasza:
90%
Reggel csak egy forrócsoki mivel nem kávézom, ebédre túrós tészta szalonnával, tejföllel, vacsi hagymás tepsis krumpli, sült csirkecombbal. Csoki fagyi nasi, most pedig paprikás kukorica csemege /pufi/.
2023. aug. 7. 21:16
 16/25 anonim ***** válasza:
84%
Lecsós csirkemellet, részletesen.
2023. aug. 7. 21:54
 17/25 anonim ***** válasza:
100%

Gombaragut bulgurral ebédre és vacsira

Reggelire egy tubus lazacos riomaret barna pufirizzsel

Napközben ittam egy pressot

És megittam 2 nagy üveg vizet

2023. aug. 7. 22:09
 18/25 anonim ***** válasza:
91%

Reggeli 2 szelet sutoben sult bundaskenyer juhturoval (hazi tk kovaszos kenyer, 56 gr/szelet es 50 gr a juhturo)

Ebed sertesporkolt volt karfiolpurevel

Vacsi hazi turo rudi cukormentesen almarosttal, 90 szazalekos csokival bevonva (408 kcal)

2023. aug. 8. 11:02
 19/25 anonim ***** válasza:
100%

Tegnap:

Reggeli délben: egy szelet kenyér avokádókrémmel és sonkával, mellé uborka, paradicsom, egy kis füstölt sajt és 2 főtt tojás.

Este 7 körül vacsora: lassan sült rozmaringos fokhagymás báránylapocka, főtt újkrumpli, mellé fóliában sütöttem céklát (+ só + bors) és sárgarépát (előtte bepácoltam chiliolajjal).

Nasinak ettem pár mandarint.

A mai reggelim hasonló lesz, csak ma nem csinálok avokádókrémet és főtt tojás helyett gombás rántotta lesz.

Vacsorára maradt még a tegnapi bárányból, mellé főzök rizst, spárgát és brokkolit (ezeket előbb kicsit megpárolom aztán megsütöm a sütőben).

2023. aug. 8. 11:41
 20/25 anonim ***** válasza:
100%

Reggeli: két szelet toast megpirítva egyikre a maradék sült oldalas zsírja-paprika, a másikra a maradék avokádó (plusz foki-bors-sajt) került, mellé egy eszpresszó kis tejszínnel.

Tízóraira egy kinder tejszelet meg néhány szem mogyoró és tea.

Ebédre gombás-darálthúsos spagetti rukkolával és parmezánnal (olívaolajjal)

Uzsira egy bögre borsókrémleves-maradék

Vacsi tacco lesz, egyikben kukorica-sonka-paradicsom-sajt rukkola, másikban joghurt bab lilahagyma (meg vszeg jégsali?).

De később még eszem egy natúr joghurtot mézzel és... - basszus nem vettem napraforgó magot :(

Minden gluténmentes, és a legtöbb minden laktózmentes (de erre vehetek be enzimet).

2023. aug. 8. 18:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!