Mit ehet egy anyuka, aki szoptat?
Figyelt kérdés
Sziasztok. Egy nagyon közeli barátnőm néhány hete anyuka lett. Szoptatja a pici lányt, és ha pár hét múlva megyek hozzájuk látogatóba, szeretném meglepni egy kis ebéddel. Tudom nagyjából, hogy miket szeret, de mindenképp olyat szeretnék neki főzni, amivel nem okozok pocakfájást a kicsinek. Vagy rosszul tudom, hogy amit az anyuka eszik, a tején keresztül jut belőle a babának is?2024. jan. 22. 15:39
11/17 anonim válasza:
Mindegy mit főzöl biztosan jól esik majd neki.Káposzta féleket semmiképpen ne brokkoli, karfiol is off.
12/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a segítséget.
2024. jan. 23. 08:30
13/17 anonim válasza:
"Káposzta féleket semmiképpen ne brokkoli, karfiol is off"
Ez baromság.
16/17 anonim válasza:
13-15-ös: ennek ellenére sok baba nyügösebb, hasfájósabb, ha az anya ilyeneket eszik!
Lehet, hogy ez az elmélet tévhit, de a babák nem tudják, ßés továbbra is fáj a hasuk töle.
17/17 flora08 válasza:
Nagyon aranyos vagy hogy így kedveskedsz nekik :) őszintén szólva, én rákérdeznék a helyedben, hogy kitapasztalta-e már miket ehet, van-e olyan, ami problémát okozott, vagy esetleg ő nem kívánja mostanában. (A fiam születése után nekem nagyon nem volt étvágyam 😔). Ez sajnos egy vitatott dolog mit ehet az anyuka és mit nem...nekem még a kórházban is teljesen ellentmondásos tanácsokat adtak a nővérek: az egyik azt mondta szabad, a másik azt hogy eszembe ne jusson. Kérdezd meg nyugodtan, emiatt nem fogsz "lebukni", csak érdekődtél, mit tapasztalt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!