Mit ehet egy anyuka, aki szoptat?
Bármit ehet, nincs általános tilalom.
A baba egyébi érzékenységét kell figyelembe venni, hogy van-e valami, amire rosszul reagál.
Mindenképpen kérdezd meg, mert az anya ugyan ehet, amit akar (kivéve alkoholos cuccokat), de több minden lehet, amitöl a baba hasfájást kap, ez meg teljesen egyéni.
De nem biztos egyáltalán, hogy örülne annak, ha más föztjét kell ennie, én soha nem szerettem az ilyet.
Szóval ne meglepetést akarj, hanem beszéld meg vele.
Meg szeretném lepni, azért nem kérdezném tőle, hogy mit vigyek. Tudom, hogy miket eszik szívesen, csak nem vagyok benne biztos szoptatás alatt miket ehet.:)
Óvatosan rákérdek majd, van-e olyan, amire érzékeny a baba. Remélem nem bukok le.:D
Ha mindent ehet, akkor igazából tudom is, mit készítek. Köszönöm a segítséget.
Szeretjük egymás főztjét, sok közös ebéden és vacsorán vagyunk túl. Amikor én megszültem a kisfiam, és meglátogattak, ő is ebéddel készült és egy hatalmas gyümölcskosárral, tele a kedvenc gyümölcseimmel. Ezért szeretném én is meglepni, nekem is nagyon jól esett akkor.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!