Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Mi lehet szerintetek a baj?

Mi lehet szerintetek a baj?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Egy fél éve kezdtem el tapasztalni, hogy ha kenyeret (fehér, barna, kovászolt, nem kovászolt) eszem, akkor egy jó 20 perc múlva gyomorszájtájéki fájdalmam lesz. Ha azonban pogácsát, vagy croissant, esetleg pl kakaóscsigát eszek, akkor ez a fájdalom nem jelentkezik.

Szerintetek mi lehet a probléma?

2023. dec. 23. 05:20
 1/5 anonim ***** válasza:
0%
Talán mindegy is,kerüld a kenyeret.Egyébként lehet placebo is.
2023. dec. 23. 08:11
 2/5 anonim ***** válasza:
Érdemes ezzel orvoshoz fordulni.
2023. dec. 23. 09:28
 3/5 A kérdező kommentje:
Annyi a probléma, hogy étkezés közben folyton arra gondolok, hogy fájni fog a hasam. Voltam dokinál, ott azt mondták, hogy pszichés eredetű...
2023. dec. 23. 09:37
 4/5 anonim ***** válasza:

Maganba menj, tb alapú doki szerint hiszti, hogy begörcsöltem a tojástól (csak a főtt tojás/rántotta tükörtojástól, tesztakba pl piskótába sülve már nem)

Erre kiderült, hogy az epemmel volt probléma, meg is műtöttek, azóta semmi bajom.

2023. dec. 23. 09:44
 5/5 anonim ***** válasza:
Nekem is azt mondták pszichés eredetű. Ja, persze :D azért a gluténtesztnél kissé kiugrott az érték a határon túl.
2023. dec. 23. 13:34

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!