Zománcozott bogrács és zománcozott bogrács között van különbség minőségileg?
Úgy értem, van olyan gyártó, aki vacakabbat gyárt, vagy ha már zománcozott, onnantól kezdve jelent egy bizonyos minőséget, amit mindegyik hoz?
Amúgy mennyi idő alatt, vagy helyesebben fogalmazva hány főzés után lyukad ki egy tescós bogrács normál körülmények közott?
"Úgy értem, van olyan gyártó, aki vacakabbat gyárt, vagy ha már zománcozott, onnantól kezdve jelent egy bizonyos minőséget, amit mindegyik hoz?"
Nem szokott szignifikáns különbség lenni, de előfordulhat. Valószínűleg pl. egy vásárit érdemesebb megvenni, mint a Tesco gazdaságosat, de ez sem szentírás.
"Amúgy mennyi idő alatt, vagy helyesebben fogalmazva hány főzés után lyukad ki egy tescós bogrács normál körülmények között?"
Amennyiben helyesen van főzés után kezelve (pl. egyből elmosva, száraz helyen tárolva és nem az esőn kinnhagyva), akkor sok évet, illetve sok főzést kibír. Persze az sem mindegy, hogy mekkora tűzön és mennyi ideig van használva főzésenként, de ha normális anyagból van, akkor sokat ki fog bírni.
Eltakarítani a kormot???
Vészesen sok köröm nem szokott rajta lenni, de van jelentősége, hogy a külseje kormos-e???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!