Már nem lehet sehol kapni rendes zománcozott vaslábast?
Figyelt kérdés
A google keresés nem segít rajtam és a környékbeli üzletekben sem találok minimum 7 literes zománcozott öntöttvas lábast, ami nem ez a perfect home fajta... (Mármint haragszom erre a márkára, idén már két edényüket kidobtam, mert lepergett a bevonat.) De nem találok ezen kívül semmit!?! Hol nézzem még meg?2020. nov. 24. 20:21
1/8 Angel3000 válasza:
Szia! Piacon làttam, pontositva a Dabasin! Ez a piac nincs mindig! Nézzél utànna az Interneten. Ott megtalàlod a Piacok nyitvatartàsi datumjàt! Ûdvôzletem!
3/8 anonim válasza:
Szinte minden hypermarketben lehet talalni az edenyeknel ... es a piacokon is van a drotos-ciganynal.
4/8 anonim válasza:
A bonyhádi zománcozott lábasokkal van rossz tapasztalatod?
Mert régebben (nem az őskorban!) ezek nagyon jók voltak.
5/8 anonim válasza:
Hűha! min. 7l-es, zománcozott, ÖNTÖTTVAS, nem Perfect Home? Nekem is régi vágyam, de egy vagyon, azért kíváncsiságból gógliztam egy kicsit és ahol állítólag kapható ott sincs! Rendelésre lehet, hogy hoznak valahonnét.
6/8 anonim válasza:
7/8 A kérdező kommentje:
Nem vagyok Pesti, de ha kell, felmegyek érte. A Tescoban es a hipermarketekben csak ilyen mini lábosok vannak, a babaosztalyon lenne a helyuk. Sajnos a lidlis is kicsi, nagymamáinknak nem ilyen volt... éhen maradt volna a család. A bonyhadival nincs rossz tapasztalatom nagyonis szeretem csak az nem öntöttvas. A perfect home-al van rossz tapasztalatom.
Tehát akkor marad a piacozás :/
2020. nov. 25. 14:32
8/8 anonim válasza:
Öntöttvasból tuti nem találsz olyan hatalmasat, hisz meg se tudnád emelni!
Mihez kellene neked ???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!