Inkább Aldi vagy Lidl?
Szerintem árban kb. hasonló. Van olyan termék ami egyik helyen egy picit drágább, de ez fordítva is így van, szóval van ami egyik helyen drágább, de van ami ugyanott olcsóbb, szóval szerintem a végén kb. ugyanott tartanak az árakkal.
Amúgy a #8-as válaszolóval egyetértek, hogy a Lidl cukorbetegség szempontjából a legrosszabb, de szerintem azért az Aldi sem olyan kiemelkedő ilyen szempontból, inkább a Tesco és a Spar az, ami olyan szempontból valamirevaló.
Amúgy meg szerintem ez nagyban függ, hogy te konkrétan milyen termékeket veszel. Pont nemrég egy facebook csoportban láttom, hogy sokan x üzletláncot szidták, merthogy jóval drágább, mint az y üzletlánc (ez most nem élelmiszerbolt volt). Én pont az x-et preferálom, szóval a "drágábbat", és kíváncsiságból össze is vetettem az y bolt áraival, és amely termékeket én szoktam venni, az kivétel nélkül mind olcsóbb volt az x üzletláncnál, hiába mondják sokan, hogy az jóval drágább. Evvel csak azt akarom mondani, hogy lehet hogy van aki szerint az egyik bolt drágább a másiknál, de ha te teljesen más termékeket szoktál venni mint az az ember, akkor lehet, hogy te már teljesen máshogy látod ezt és te pont fordítva érzékeled.
Aldi.
Kulturaltabb legalabbis nalunk. A termekek finomabbak...plane a Hummus. Kicsit minosegibb mindenben szerintem.
Utanna minoseg szempontjabol Lidl
a Penny a legalja
Nálunk csak Aldi van, még mindig a legjobb bolt, de egyre alacsonyabb a színvonal.
Kiskosár sokszor nincs, tegnap már csipesz sem volt a péksüteménynél, egyre több az üres polc.
Egyre kevesebb alkalmazotatt látok a sorok között, egyre több a flegma 30on éves liba.
Nem tudom, mi a bánatoz művelnek, h állandóan látok új dolgozókat, a régi normálisabbak meg eltűnnek.
Aldi nekem is jobban tetszik. Oda rendszeresen benegyek, a Lidl-be csak alkalmanként.
De mindkettő alacsonyabb színvonal, mint a Spar vagy a Tesco. Én leginkább ezekben vásárolok. Most a Sparhoz lakok közelebb, korában a Tescohoz, meg sajnos, mindkettőben csökkent a választék a covid óta, de még mindig jobb a minőség, mint az Aldiban vagy a Lidl-ben, a Pennyről már nem is beszélve, az a legrosszabb mind közül. Bár kicsit felfejlődtek az elúlt pár évben.
Az Auchan még szintén jó. Talán a legjobb, csak kevés helyen van.
De a kérdésben említettek közül egyértelműen az Aldi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!