Inkább Aldi vagy Lidl?
Szamomra egyforma igy az dont hogy melyik van kozelebb
Amugy tenyleg attol fugg hogy ki mit vesz. Menj el az egyikbe nagyobb bevasarlasra. Utana pont ugyanazokat a dolgokat valogasd ossze a masikban es nezd keg melyik olcsobb.
Részemről egyik sem.
Nem látogatom egyik boltot sem.
Számomra az elrendezés és nagyjából a kínálat is nagyon hasonló.
Nekem mindkettő útba esik, egy útvonalon vannak. Az Aldi-t azért szeretem jobban, mert (mifelénk) kulturáltabb, tisztább, rendezettebb. A Lidl szerintem népszerűbb, mert ott sokszor nagy tömeg van és idegesítő a sok figyelmetlen ember. De néha oda is szoktam menni. Van, ami az egyikben jobb, van, ami a másikban. Pl. péksütik nekem az Aldiban jobban. Ránézésre ugyanolyan fánk az Aldiban sokkal jobb ízű. Lidl-ben meg jobb a zöldséges rész.
Nálam egyértelműen az Aldi a nyerő. Sajnos a lakóhelyemen csak Lidl van, de oda csak kényszerűségből járok, ha nagyon kell valami. Aldi a munkahelyem közelében van, ezért ott szoktam megvenni, amit csak lehet. Az én tapasztalatom az, hogy Lidl-ben mindig sokkal többet kell várni. Ha épp nincs sor, gyorsan bezárják a kasszákat és pillanatok alatt kialakul - ezt akörnyékünkön az összes Lidl-nél tapasztaltam már többször is. Ezzel szemben az Aldiban mindig nagyon gyorsan végzek.
Cukorbetegként számomra pedig nagyon negatív, hogy a Lidl-ben gyakorlatilag nincs diabetika részleg. Ugyan egy-egy szénhidrátcsökkentett termék előfordul elszórtan, de a hazai láncok közül messze náluk a leggyengébb a felhozatal ilyen szempontból. A Coop/CBA is sokkal jobb ilyen szempontból, ami szerintem sokat mondó. Ebből én azt szűröm le, hogy számukra ez a vásárlói réteg nem fontos...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!