Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Pensumnál maradnátok vagy...

Pensumnál maradnátok vagy inkább Tesco alkalmazottá "iratkoznátok át "?

Figyelt kérdés

Pest megyei helyen dolgozom tesco üzletekben már másfél hónapja és az egyikben lehetőséget ajánlottak állandó munkaviszony létesítésére...havi nettó 200 ezerért.

Ma kell telefonálnom majd a főnöknek ezügyben, hogy akkor mit döntöttem...

Tudnátok tanácsot adni, hogyan éri meg inkább megélhetés szempontjából?

Tartok attól, hogy a Tesco nem fog úgy megfizetni és 0 szabadnapjaim lennének, meg a jófej csapat előbb-utóbb kimutatná a foga fehérjét, ha értitek.

Viszont nem mindennap ajánlgatnak az embernek álláslehetőséget kereskedelmi szférában ilyen emberi módon...Lidlben voltam 7 évet, márcsak tudom.

A Pensum meg jó nettó órabért kìnál, csak ők nem biztos, hogy adnak minden hétre munkát..

Ti mit tennétek?

Köszi

2022. szept. 17. 05:40
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Amennyiben szükséges az állás, a rendszeres jövedelem és nincs jobb lehetőség a nettó 200nal, akkor elfogadnám.
2022. szept. 17. 06:32
 2/4 anonim ***** válasza:
95%
Hány éves vagy?
2022. szept. 17. 07:06
 3/4 anonim ***** válasza:
90%
Én nem a pensumot választanám, hanem a tescot. Az valamennyire biztos pont, de a leírásod alapján hiába jobb a pensumnál az órabér, lehet, hogy lesznek üres járatok.. azért meg nem jár fizetés. Én a tescoba mennék, hogy legyen biztos állásom.
2022. szept. 17. 08:33
 4/4 A kérdező kommentje:

Az a baj, hogy rossz környéken van és későn zár be...onnan még plusz 1 óra, mire végez a dolgozó ( takarítás, pakolás..stb )

Éjfél körül nem a legjobb hely az a bizonyos kerület...az esti-du műszak kötelező sajnos.

2022. szept. 17. 18:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!