Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Havonta hányszor engeditek...

Havonta hányszor engeditek meg magatoknak a steaket?

Figyelt kérdés
Persze nem családostul gondolom, hanem egy személyre. Van ahol 1kg steak 10eFt, van ahol 5eFt (weboldal szerint a SPÁR-ban.)
2023. szept. 18. 01:53
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
5 éve vegetáriánus vagyok, azóta egyszer sem ettem, nem is hiányzott. Azelőtt hébe-hóba előfordult, de inkább étteremben. Mondjuk olyan kéthavonta. Egyébként akár hetente is ehetnék az anyagiakat figyelembe véve.
2023. szept. 19. 13:23
 12/14 anonim ***** válasza:

Szerintem nem így működik a világ, hogy naponta, hetente, havonta, életente megengedünk magunknak valamit. Nincs olyan étel, sem ital, sem egyéb, amit ilyenformán mérnék. Banális hülyeség, de magyarázza, hogyan kell érteni:

Egyszer Németországban jártam, és magyar dinnyét ettem a kempingben. Lükének néztek a többiek.

Én: vágyom a dinnyére? Igen. Kapható? Igen? Megtudom fizetni? Igen. Akkor meg mi a gond.

Ha úgy adódik, hogy valami különlegességre vágyom, akkor ezeket a dolgokat nézem. Lehet egy héten háromszor eszem sztéket, lehet háromévente egyszer sem. Bármi másra értelmezhető, aminek ára picit magasabb az általános kiadásaimhoz képest.

Én úgy vélem, hasonlóan van ezzel a legtöbb ember.

2023. szept. 19. 15:37
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
Nincs így fixen meg. Ha épp megkívánom néhanapján és pont van akciós a boltban, csak akkor. Eredeti áron nem fér bele, akciósan is drága. Igazából azt mondanám, hogy amikor a boltban látok akciósan viszonylag jobb áron, akkor elgondolkozok rajta, hogy van-e kedvem steaket enni. Igazából tény, hogy a steak rendszeres fogyasztása egyáltalán nem férne bele nekem anyagilag, viszont amúgy nem érzem úgy, hogy annyira hiányozna. Néha eszek, és én azzal meg vagyok, nem érzek gyakran késztetést arra, hogy én most steaket egyek.
2023. szept. 19. 20:55
 14/14 anonim ***** válasza:
havi 2x- 3x de csakis etteremben
2023. szept. 19. 21:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!