Mi volt a legigénytelenebb ételszerűség, amit csináltatok magatoknak?
Nekem: magam alatt voltam, nem voltam képes lemenni a boltba napokig...volt otthon instant krumplipürépor az előző albérlőtől (nem tudom mi a neve a cuccnak), vízzel összekevertem és főztem, lakótársam Completa tejporával mixeltem, hogy teljes legyen az élvezet.
A durva az, hogy nem is lett rossz. :D
Spagettitészta halászlékockás vízzel.
Lakótársam hagymalevese: vöröshagyma, só, tej. :D
Köszi a válaszokat!
(sós) cornflakes mustárral.. borzasztó lett.. :D
gyors tiramisu puffasztott rízzsel (nem volt semmi kekszféle), szintén ehetetlen kategória (=értsd: még épp nem kerülgetett az éhhalál, így inkább kidobtam)
Undorítóan hangzik, de én imádom, s nagyon finom
Itt a recept:
Sima kukoricapehelyre kb egy ujjnyi vastagságú vajat és kakaóport tenni. Betenni a mikróba. Mikor a vaj megolvadt, megkeverni. Kóstolgatni és Ízlés szerint még vajat vagy kakaóport hozzádni.
Egesz krumpli hejaban megmos, villaval par helyen megszurkal, mikroban 5 perc egyik oldal, 3 perc masik oldal (nagy volt a krumpli, vagy felkilos egy szem), aztan tanyeron meghamoz, megesz.
Egesz jo, foleg, ha van hozza tejfol vagy netan valami husi :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!