Mi volt a legigénytelenebb ételszerűség, amit csináltatok magatoknak?
Nekem: magam alatt voltam, nem voltam képes lemenni a boltba napokig...volt otthon instant krumplipürépor az előző albérlőtől (nem tudom mi a neve a cuccnak), vízzel összekevertem és főztem, lakótársam Completa tejporával mixeltem, hogy teljes legyen az élvezet.
A durva az, hogy nem is lett rossz. :D
Spagettitészta halászlékockás vízzel.
Lakótársam hagymalevese: vöröshagyma, só, tej. :D
Köszi a válaszokat!
bundás chips ...
Lisztből tejből és egy db tojásból csináltam palacsinta tésztát(nagyon kevés volt, egy kismarék liszt). ebbe forgattam bele a fél éve lejárt szavatosságú, szkrény legfelső polcán porosodó cheetos pizzás chipset, majd disznózsírban kisütöttem ..
nem is volt rossz(bár lehet csak azért, mert eőtte 4 napja nem ettem..) :D
Babpuding:D
Nem volt itthon kb semmim, találtam egy vörösbab konzervet. Pudingporból és vízből csináltam pudingot, bele burítottam a babot, összeforraltam és cukor, só.
Az egyik előzőhöz hasonló, én "lusták pizzájának" hívom: kenyérre tubusos pizzaszósz, valami sonka vagy szalámi, valami fűszer, ami van, majd reszelt sajt, és megsütni.
(nem azért lusta pizza, mert gyorsabb lenne, mint megsütni egy mirelit pizzát, hanem mert kevesebb erőfeszítés, mint lemenni a boltba mirelit pizzáért.)
Konzerv kukorica majonézzel.
Kakaópor+cukor+víz-->csokiöntet, száraz kenyérrel mártogatva.
Mákos dara.
Vízben főzött dara mákkal.
Csak ezek voltak otthon.
Mustárt, majonézt, ketchupot babapiskótával mártogatva:D
Háztartási kekszet 5 napos tejbe áztattam és vegeta rá. Nem volt rossz..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!