Mi volt a legigénytelenebb ételszerűség, amit csináltatok magatoknak?
Nekem: magam alatt voltam, nem voltam képes lemenni a boltba napokig...volt otthon instant krumplipürépor az előző albérlőtől (nem tudom mi a neve a cuccnak), vízzel összekevertem és főztem, lakótársam Completa tejporával mixeltem, hogy teljes legyen az élvezet.
A durva az, hogy nem is lett rossz. :D
Spagettitészta halászlékockás vízzel.
Lakótársam hagymalevese: vöröshagyma, só, tej. :D
Köszi a válaszokat!
Sós kenyér: egy szelet kenyér a'la natur, sózva.
Még finom is, akkor is ettem, amikor épp lett volna jobb kaja is.
Hú, gyerekek, a szükség nagy úr! :) A májkrémes tésztára azért kíváncsi volnék.
Szeretem ezeket a kínai instant leveseket, a churry-st főleg. Nem volt otthon, de megkívántam. Leveskocka, bele csomó levestészta, megszórtam csípős őrölt paprikával, és "mindmegettem". :D
Az lemaradt: nem mintha a kínai instant leves annyira igényes és egészséges kaja lenne, de nem tehetek róla, nagyon szeretem.
Amúgy nagyon kreatívak vagytok. Komolyan mondom, csak lestem! :)
A “nincsitthonsemmi”burgerem abból áll hogy két rizs puffanás közé ketchupot, mustárt és koviubit teszek (ha van saláta otthon akkor azt is mefőazegézség:pppp)
Meg volt, hogy paradicsomszószós spagettit csináltam joghurttal (azt meg mert yolo)
Egy ismerősöm viszont az ÉDES(!) palacsintába tesz sajtot utána be a mikroba a végén meg majonézt nyom rá
Rántott szalonna. Kipróbáltam gyerek koromban mert nagyon szerettem a rántott húst, de nem mindig volt hús, szalonna viszont igen. Hát nem ízlett.
A másik a rántotta 1 tojásból jó nagy adag. Ezt úgy csináltam, hogy vízzel felhígítottam a tojást, majd liszttel besűrítettem és megsütöttem. Ez azért ehető.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!