Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Mi volt a legigénytelenebb...

Mi volt a legigénytelenebb ételszerűség, amit csináltatok magatoknak?

Figyelt kérdés

Nekem: magam alatt voltam, nem voltam képes lemenni a boltba napokig...volt otthon instant krumplipürépor az előző albérlőtől (nem tudom mi a neve a cuccnak), vízzel összekevertem és főztem, lakótársam Completa tejporával mixeltem, hogy teljes legyen az élvezet.

A durva az, hogy nem is lett rossz. :D

Spagettitészta halászlékockás vízzel.

Lakótársam hagymalevese: vöröshagyma, só, tej. :D

Köszi a válaszokat!

2017. okt. 25. 22:55
1 2 3 4 5 6
 21/51 anonim ***** válasza:
100%

Sós kenyér: egy szelet kenyér a'la natur, sózva.

Még finom is, akkor is ettem, amikor épp lett volna jobb kaja is.

2017. okt. 26. 12:35
 22/51 anonim ***** válasza:
100%
Elsőre elég bizarrnak tűnik ez a "saláta", de szerintem meglepően finom - egy tálban összekeverve egy konzerv vörösbab, egy konzerv darabolt ananász, apróra vágott póréhagyma (fehér része) és egy kanál majonéz.
2017. okt. 26. 13:16
 23/51 anonim ***** válasza:
100%

Hú, gyerekek, a szükség nagy úr! :) A májkrémes tésztára azért kíváncsi volnék.

Szeretem ezeket a kínai instant leveseket, a churry-st főleg. Nem volt otthon, de megkívántam. Leveskocka, bele csomó levestészta, megszórtam csípős őrölt paprikával, és "mindmegettem". :D

2017. okt. 26. 13:25
 24/51 anonim ***** válasza:
100%

Az lemaradt: nem mintha a kínai instant leves annyira igényes és egészséges kaja lenne, de nem tehetek róla, nagyon szeretem.

Amúgy nagyon kreatívak vagytok. Komolyan mondom, csak lestem! :)

2017. okt. 26. 13:39
 25/51 anonim válasza:
100%
Liszt, tojás, víz, némi fűszer, amit épp találtam. A palacsintatésztánál valamivel sűrűbbre összekevertem, majd kisütöttem.
2017. okt. 26. 13:40
 26/51 anonim válasza:
100%

A “nincsitthonsemmi”burgerem abból áll hogy két rizs puffanás közé ketchupot, mustárt és koviubit teszek (ha van saláta otthon akkor azt is mefőazegézség:pppp)

Meg volt, hogy paradicsomszószós spagettit csináltam joghurttal (azt meg mert yolo)

Egy ismerősöm viszont az ÉDES(!) palacsintába tesz sajtot utána be a mikroba a végén meg majonézt nyom rá

2017. okt. 26. 14:13
 27/51 anonim válasza:
*puffancs
2017. okt. 26. 14:14
 28/51 anonim válasza:
100%
Ketchupos Cheetos Tescos vaníliafagyiba mártogatva... És még finom is volt! :D
2017. okt. 26. 15:56
 29/51 anonim ***** válasza:
100%

Rántott szalonna. Kipróbáltam gyerek koromban mert nagyon szerettem a rántott húst, de nem mindig volt hús, szalonna viszont igen. Hát nem ízlett.

A másik a rántotta 1 tojásból jó nagy adag. Ezt úgy csináltam, hogy vízzel felhígítottam a tojást, majd liszttel besűrítettem és megsütöttem. Ez azért ehető.

2017. okt. 26. 16:10
 30/51 anonim ***** válasza:
100%
Csirkepörkölt szerűség volt az iskolában. Elfogyott a kenyér így szalvétát mártogattunk a csirke zsírba, nem volt rossz kicsit rágós volt utána valami rossz utóíze volt a papírnak de elviselhető volt! Nagyon éhesek voltunk az iskolában kevés a kaja sajnos!
2017. okt. 26. 19:05
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!