Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Havonta hányszor engeditek...

Havonta hányszor engeditek meg magatoknak a steaket?

Figyelt kérdés
Persze nem családostul gondolom, hanem egy személyre. Van ahol 1kg steak 10eFt, van ahol 5eFt (weboldal szerint a SPÁR-ban.)
2023. szept. 18. 01:53
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
95%
Nem igazán szeretem, inkább libacomb
2023. szept. 18. 05:48
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Én szeretem, csak sajnos nem tudom elkészíteni. Gyakran étteremben is cipőtalpat szolgálnak fel, így aztán ritkán jutok hozzá. Félig átsütve szeretem (vagyis szeretném). Ami még hasonló, az a rosé kacsamell, de otthon azzal sem próbálkozom.
2023. szept. 18. 07:10
 3/14 anonim ***** válasza:
100%

Otthon nem tudom finoman elkészíteni, pedig néha kapunk ajándékba nyersen. Szóval évi 1-2 alkalom.

Étteremben nyaraláson szoktunk enni, olyankor megvesszük a steaket, ha van az étlapon. Ez is évi 1-2 alkalom (bár idén kimaradt, olyan helyeken nyaraltunk, ahol nem került elénk, hogy rendeltünk volna).

2023. szept. 18. 07:12
 4/14 anonim ***** válasza:
100%

Nincs min elkészítenem, gyenge hozzá a villanytűzhelyünk. Meg nem akkora szám, hogy ennyit megérje vacakolni vele. Tehát pl egy szárított paradicsommal töltött csirkemellel inkább szarakodok, mint egy steak-kel.

De akkor ha már különlegessbb hús, akkor lazac. Hihetetlenül egyszerű elkészíteni. Az egyik legkönnyebb a húsok között.

2023. szept. 18. 07:32
 5/14 anonim ***** válasza:
87%

Elvileg akár hetente többször is megengedhetném, de szerintem nem éri meg, semmi különlegesen jó nincs benne. Hihetetlenül túlértékelt fogás, pedig csak egy darab félnyers hús az egész, se ízben, sem állagban nem az, amit önként megennék, még ingyen sem.

(Ettem igazi, "jó", profi módon készítettet több komoly helyen, szóval nem én nem tudom elkészíteni)

2023. szept. 18. 08:39
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
Egyik kedvencem, persze csak, ha jól van elkészítve. Szoktam enni rendszeresen étteremben. Kb. havonta 1x, mert kicsit messze van, nem ott, ahol élek az a hely, ahol a legjobban ízlik.
2023. szept. 18. 08:59
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
Étteremben eszek, bélszínt vagy steak-t. Utoljára úgy 20-25 éve ettem.
2023. szept. 18. 10:37
 8/14 anonim ***** válasza:
89%
Én eddig 65+ évem alatt egyszer ettem, nem volt jó, de legalább drága. De előtte sem vágytam rá.
2023. szept. 18. 12:17
 9/14 Noren1989 ***** válasza:

Havi 3x szoktam csinálni.

Lidl-is szarvascombból.

A Spart meg engedjük el, náluk drágább bevásárlóhely lassan nincs is már.

2023. szept. 18. 23:25
 10/14 anonim ***** válasza:
100%
Egyszer sem,nem fér bele a büdzsébe.
2023. szept. 19. 05:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!