Havonta hányszor engeditek meg magatoknak a steaket?
Otthon nem tudom finoman elkészíteni, pedig néha kapunk ajándékba nyersen. Szóval évi 1-2 alkalom.
Étteremben nyaraláson szoktunk enni, olyankor megvesszük a steaket, ha van az étlapon. Ez is évi 1-2 alkalom (bár idén kimaradt, olyan helyeken nyaraltunk, ahol nem került elénk, hogy rendeltünk volna).
Nincs min elkészítenem, gyenge hozzá a villanytűzhelyünk. Meg nem akkora szám, hogy ennyit megérje vacakolni vele. Tehát pl egy szárított paradicsommal töltött csirkemellel inkább szarakodok, mint egy steak-kel.
De akkor ha már különlegessbb hús, akkor lazac. Hihetetlenül egyszerű elkészíteni. Az egyik legkönnyebb a húsok között.
Elvileg akár hetente többször is megengedhetném, de szerintem nem éri meg, semmi különlegesen jó nincs benne. Hihetetlenül túlértékelt fogás, pedig csak egy darab félnyers hús az egész, se ízben, sem állagban nem az, amit önként megennék, még ingyen sem.
(Ettem igazi, "jó", profi módon készítettet több komoly helyen, szóval nem én nem tudom elkészíteni)
Havi 3x szoktam csinálni.
Lidl-is szarvascombból.
A Spart meg engedjük el, náluk drágább bevásárlóhely lassan nincs is már.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!