Lereszelt almát, el lehet rakni lefagyasztva vagy valamilyen más tartósítási módszerrel?
citromot hogy ne barnuljon de elrakni több napig igy sem lehet.
en sütiket sütnek es azt fagyasztanam le.
Szaraz huvos helyen sotetben honapokig elall.
Mi egyebkent izesitett (pl fahej, szegfuszeg) lekvarokat es szoszokat szoktunk csinalni. Van amit tobb cukorral es azt edesen esszuk es van amit kevesebbel es azt husokhoz.
Agyoncukrozott reszelt alma esetleg elallhat de hokezeles nelkul eleg zsakbamacska
Gyorsfagyasztott szokott lenni de annak se túl jó a minősége.
Lekvárt,pálinkát vagy mint az osztrákok almapürét.
Pincében ősszel eláll sokáig.
Előkészítem úgy, mintha almás pitébe raknám utána. De a levét nem nyomom ki, és a tészta helyett hibátlan, csavaros befőttes üvegekbe teszem. És befőzőautomatában 90 fokon 30 percet hőkezelem.
Mikor télen megcsinálom az almáspite tésztáját, akkor előkapok kettőt, és felbontom, kicsavarom a levét (azt megisszuk), az alma pedig megy a pitébe.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!