Veszel magadnak is nagyobbfajta dobozos bonbont, desszertet, vagy csak másoknak, ajándékként?
Magyarorszagon tobbmillio melyszegeny van, ez anyagi kerdes.
Persze, hogy veszek. Praline konyakmeggy, finom. De aki nem vesz, mert nem engedheti meg maganak? Nem izles dolga arrafele.
Ajándékba nem szoktam ilyeneket venni, akinek nincs jobb ötletem, annak szimplán semmit nem veszek általában. (Tudom, hogy lehet normális ajándék mellé is adni, de szerintem soha nem jutott még eszembe, hogy kellenne valami csoki, mint kísérő ajándék.)
Magamnak maximum Raffaellot, azt szeretem, a többi ilyet annyira nem :D Esetleg meg Toffifee-t, nem tudom, az ajándék desszertnek számít-e.
nekem ezek nem izlenek. Valahogy mindig a szombatdelutani latogatokra emlekeztetnek a nagyimnal...amit utaltam. Nem mehettem ki jatszani a kertbe hanem ott kellett ulnom a kanapen az öregasszonyokka es kinaltak azt a gusztustalan pralinet amitol en vilagga szaladnek meg ma is. :-D
Es persze illedelmesen megnevelt gyerek voltam, meg is ettem. Olyan rosszul voltam utanna mindig.
Nagy kiszerelésű konyakmeggyet veszek. Általában heti egy-két darab sebességgel fogy nálam, szóval sokáig elég. Gyerekkoromban nagyon szerettem, de akkor csórók voltunk, és nem volt rá pénz. Esetleg karácsonykor volt. Most van rá lóvé, de fő a mértékletesség :-)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!