Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Melyik édesség, sós nassolniva...

Melyik édesség, sós nassolnivaló, amiről úgy gondolod, bármennyit képes lennél megenni, kipróbáltad már, mennyit sikerült?

Figyelt kérdés

2023. aug. 3. 16:45
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Sajt, soskeksz, oliva vagy ubi. Harom dolog mukodik igy nalam, hogy valamivel le akarom zarni. De az egyiktol kivanom a masikat, es megy korbe.
2023. aug. 4. 10:44
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
M&Ms ből bármennyi jöhet
2023. aug. 5. 16:16
 13/16 A kérdező kommentje:

Jómagam csokikedvelő vagyok. Cukorbetegként behatárolt a lehetőség. Nagy adag fogyasztása pedig hashajtó hatású, így nem is próbálkoznék, mennyit tudnék megenni belőle. 😉😆

Nagy kedvencem a túró rúdi, abból egy tucatot képes lennék bármikor betolni, de nem teszem. A krémtúrót is szeretem és a túrós (kapros) saját készítésű sütiket.

Puding és a jégkrém még, amelyeknél vissza kell fognom magam. 😉

Sósból az itthoni sütésű sajtosrúd, mogyoró, pisztácia, amiből elég sokat képes vagyok, lennék enni. De egy kisebb adag után több nem fér belém. Vagyis nem állítanám, hogy bármennyit megtudnék enni ezekből.

(mivel a diétám része a sok zöldség, kis gyümölcs, így azokat nem sorolnám a nassolnivalók közé)

2023. aug. 5. 18:16
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
Sósból igazából q sushi meg a rámen iszonyúan szeretem. De imádom a salátákat öntettel is. Édesből meg ahogyan írtam az M&Ms és a kakaós palacsinta.
2023. aug. 5. 18:24
 15/16 anonim ***** válasza:
100%

Töltött mázas fánk

7 db

2023. szept. 26. 13:28
 16/16 anonim válasza:
100%
Lays csípős csirkeszárny ízű chips, imádom, barmennyi jöhet.
2023. okt. 31. 15:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!