Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Bajszos nagyapám a földeken...

Bajszos nagyapám a földeken szerintetek mekkorát nézett volna, ha fejkendős nagyanyám rántott SZEJTÁNT visz ki neki enni?

Figyelt kérdés

[link]

Itt van ez a címeres ba.romság.

SZEJTÁN. Mert annyira mondvacsinált, művi, hogy rendes nevet se tudtak neki kitalálni.

De legyünk túl a nevén, oké.

Akkor is, miért nem volt ez 100 évvel ezelőtt? Miért tudott a hús hús lenni, a gabona meg gabona?

Ez olyan, mint amikor a férfi lehet nő, a nő meg férfi? Majd megkérdezzük már a gabonát is, hogy húsnak érzi-e magát.

Nem a vegákat akarom bántani, mert ne egyenek húst, ha nem akarnak, bánom is én, ki mit eszik. De akkor csak hiányzik az a hús, ugye-ugye, ha a gabonát kell megerőszakolni érte!

Szóval bajszos nagyapám nagyon gyorsan elküldte volna a fenébe nagyanyámat, és ette volna tovább a szalonnának született szalonnát a kenyérnek született kenyérrel, és még véletlenül sem képzelte volna magát kukoricának az a hagyma, amit a bicskával vágott hozzá.

2023. aug. 2. 21:46
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
28%
lehet emgette volna ha éhes, de hogy nem dícséri meg az asszonyt az tuti.
2023. aug. 3. 03:48
 22/31 anonim ***** válasza:
21%

Kérdező igazat adok neked mindenben.

És köszönöm hogy meg is nevetetél közben.

2023. aug. 3. 05:51
 23/31 anonim ***** válasza:
28%
Szerintem nem lennél itt, ha megtörténik 😂
2023. aug. 3. 06:34
 24/31 anonim ***** válasza:
80%

Ha már ilyen filozófikus kérdéseket írsz ki, a részletekre igazán ügyelhetnél. Ha tűpontosan értjük a mondandódat: 100 éve, azaz 1923-ban dolgozó ember volt a nagyapád. Én 40 vagyok, de nekem még meg sem született egyik nagyapám sem.

Le kéne már szokni ezzel az összehasonlítjuk a jelent a múlttal, mi a fészkes fene értelme van???

Teljesen mások a körülmények, teljesen mások az emberek, a technika vívmányairól nem is beszélve, az emberiség nagyságára ki sem térek.

Tipikus példája vagy a fotelból, alaptudás nélküli okoskodóknak.

Szerinted miért terjed ennyire a vegánság? Az ehető rovar? A mindenféle húspótló élelmiszerek? Ha ezekre tudnád a választ, nem írnál ki ekkora blődséget.

2023. aug. 3. 12:22
 25/31 anonim ***** válasza:
9%

Tipikus példája vagy a fotelból, alaptudás nélküli okoskodóknak.

Te is. Attól, hogy a te családodban mindenki 18 évesen szül, és 40 évesen nagyszülő, még nem mindenhol van így... Az én nagyapám pl dolgozó ember volt 1923-ban.

2023. aug. 3. 13:32
 26/31 anonim ***** válasza:
100%

"Az én nagyapám pl dolgozó ember volt 1923-ban."

Lehet hogy te ilyen kivételes eset vagy, de alapvetően 20-30 év egy átlagos generációváltás. Szóval 100 év 4-5 generációnyi különbséget jelent normál körülmények között.

2023. aug. 3. 14:42
 27/31 anonim ***** válasza:
80%

Kérdező, egy végtelenül korlátolt ember vagy. Van a búza, mint növény. Azt több féle képen feldolgozzák. Miért más ez, mintha kenyér lenne a búzából? Az sem hasonlít a növény eredeti alakjára.

A disznósajt elnevezés nem zavar? Hiszen az nem is sajt.

Ja és még egy:

Semmi értelme így összehasonlítani a múltat és a jelent. Ahhoz mit szólt volna nagyapád, ha nagyanyád ahelyett, hogy értelmes dolgokkal foglalkozott volna, hülye kérdéseket ír ki a netre?

2023. aug. 3. 21:26
 28/31 anonim ***** válasza:
100%

Számold újra.

2023. aug. 4. 09:55
 29/31 anonim ***** válasza:
85%

Én 1983-ban születtem.

Apám 1957-ben.

Nagyapám 1920-ban született.

Te mi a fenéről beszélsz #25?

2023. aug. 4. 10:05
 30/31 anonim ***** válasza:
100%
Mondjuk nálunk amit a mama a földre küldött, azt ettük, és nem hisztiztünk, a nagyapám sem!, ugyanis örült, hogy valaki FŐZ neki, és ehet ebédet két aratás között.
2023. aug. 4. 13:46
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!