Mit lehet “hasonlítani” a rántott tökhöz?
Figyelt kérdés
Sajnos külföldön élek ahol nincs normális tök amit meglehetne csinálni rántott töknek. Viszont nagyon szeretem és agybajt kapok hogy csak akkor tudok enni mikor Magyarországon tartózkodom.
Tud valaki valamit amivel helyettesíteni lehetne? Vagy esetleg valamennyire hasonlítana rá s hasonlok?
Gondoltam a cukkínire de nem vagyok benne biztos és nem merek venni addig amíg nem kapok valami véleményt.
Előre is köszönöm.😁
2023. júl. 13. 13:07
1/23 anonim válasza:
A cukkini vagy padlizsan nem hasonlit, de nagyon jo. Megertem, nekem is nagyon hianyzik. Kerteszkedok termelnek, de tenyleg legfeljebb csak veletlenul kapnek hetipiacon, mint kuriozomot.
2/23 anonim válasza:
Cukkini szinte ugyanaz.
Van aki például cukkiniből csinál tökfőzeléket.
3/23 anonim válasza:
Cukkini ugyanaz ízre:) én azt használom itt külföldön.Jó persze a padlizsánt is ki lehet rántani de annak nem olyan az íze.
4/23 anonim válasza:
Cukkini, ugyanis az konkrétan tökféle
5/23 anonim válasza:
Cukkinit készítettem mindig, mivel nem volt tök. Nem sok különbséget fedeztem fel.
7/23 anonim válasza:
Patiszon esetleg, ha az van. Ezek mind nagyon finomak rantva.
8/23 anonim válasza:
bennem eddig úgy élt hogy a rántott tök az konkrétan cukkini. főzőt is rántják?
9/23 anonim válasza:
1-es vagyok. Cukkinit irok, mi abban a haszontalan valasz, hogy en is cukkinit irok.
Ja, es amugy jartak a lepontozok angol videken?
10/23 anonim válasza:
#9#
Azt írtad, a cukkini nem hasonlít a tök ízére.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!