Bajszos nagyapám a földeken szerintetek mekkorát nézett volna, ha fejkendős nagyanyám rántott SZEJTÁNT visz ki neki enni?
Itt van ez a címeres ba.romság.
SZEJTÁN. Mert annyira mondvacsinált, művi, hogy rendes nevet se tudtak neki kitalálni.
De legyünk túl a nevén, oké.
Akkor is, miért nem volt ez 100 évvel ezelőtt? Miért tudott a hús hús lenni, a gabona meg gabona?
Ez olyan, mint amikor a férfi lehet nő, a nő meg férfi? Majd megkérdezzük már a gabonát is, hogy húsnak érzi-e magát.
Nem a vegákat akarom bántani, mert ne egyenek húst, ha nem akarnak, bánom is én, ki mit eszik. De akkor csak hiányzik az a hús, ugye-ugye, ha a gabonát kell megerőszakolni érte!
Szóval bajszos nagyapám nagyon gyorsan elküldte volna a fenébe nagyanyámat, és ette volna tovább a szalonnának született szalonnát a kenyérnek született kenyérrel, és még véletlenül sem képzelte volna magát kukoricának az a hagyma, amit a bicskával vágott hozzá.
"és ette volna tovább a szalonnának született szalonnát a kenyérnek született kenyérrel, és még véletlenül sem képzelte volna magát kukoricának az a hagyma, amit a bicskával vágott hozzá."
Hát ez nagyon tetszett!! :D
Én egyszer a tofut próbáltam ki kíváncsiságból, de őszintén: kihánytam.
Szerintem ezek nem embernek való étkek!
"Miért tudott a hús hús lenni, a gabona meg gabona?"
Ma is pont ugyanígy van. A szejtán is nem véletlen szejtán, nem pedig hús.
Kérdező!
A nagyanyád valszeg sosem bántotta volna meg azzal a nagyapádat, hogy ételnek nem nevezhető szeméttel tiszteli meg.
Csak ma divatos műanyagot, vegyi italokat inni, bogarakat és növényi zsírt enni.
A régi öregek még tudták, hogy mit egyenek ahhoz, hogy jól érezzék magukat és bírják a munkát!
A maiak meg megesznek mindenféle xart, aztán meg kapkodják befelé a mindenféle kapszulákat, mert folyton fáradtak és sosincs erejük semmihez...
Az emberiség éhezik - és nem csupán Afrikában...!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!