Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Írnátok nekem olyan reggeli,...

Írnátok nekem olyan reggeli, ebéd és vacsora ötleteket, amelyek viszonylag egészségesek, viszont olcsóak?

Figyelt kérdés
2023. júl. 15. 17:11
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
18%
Természetesen èrtelek.Nekem is nehezen megy a hízás de valamilyen szinten nagyon odafigyelek az egészséges ételek fogyasztására.Ezekből amiket leírtam fent a 4es kommentként ehetsz bármennyit :)Nem fontos a mennyiség hiszen ezek egészséges ételek. Egyél amennyi jólesik és amennyi laktat :)
2023. júl. 15. 20:30
 12/17 anonim ***** válasza:
76%
Hogy ehet-e bármennyit és nem fog hízni az nem olyan biztos. Pont a múltkor panaszkodott valaki hogy csak ránéz a zabkására és már hízik is. Én egy teli müzlis tállal megeszek, igaz nem is vagyok utána éhes 1-ig.
2023. júl. 15. 20:37
 13/17 anonim ***** válasza:
18%
Ha olvasnál 12 es akkor értenéd hogy a 9essel társalgok aki nem fogyni akar, csak egészségesen étkezni a kettő nem ugyanaz.
2023. júl. 15. 20:50
 14/17 anonim ***** válasza:
90%

Rántotta zöldséggel, kenyérrel

Tápiókapuding (ha leosztod, egy adag kb 200 ft)

Tejberizs gyumolccsel, tejbebulgur stb

Reggelire szendvics + hüvelyssből krém (lencséty babot, csicserit vagy kombinációt áztatni, főzniy ledarálni dűszerekkel és ez megy kenyérre)

2023. júl. 15. 22:20
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
Pirított teljes kiőrlésű bagett vékony szeletek vajkrémmel megkenve,tejes kávé vizezve édesítés nélkül.
2023. júl. 15. 22:39
 16/17 anonim ***** válasza:
8%
Krumplis tészta nyers vöröshagymával.
2023. júl. 15. 22:40
 17/17 anonim ***** válasza:
90%
Jelenleg görögdinnye.
2023. júl. 15. 22:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!