Írnátok nekem olyan reggeli, ebéd és vacsora ötleteket, amelyek viszonylag egészségesek, viszont olcsóak?
Figyelt kérdés
2023. júl. 15. 17:11
11/17 anonim válasza:
Természetesen èrtelek.Nekem is nehezen megy a hízás de valamilyen szinten nagyon odafigyelek az egészséges ételek fogyasztására.Ezekből amiket leírtam fent a 4es kommentként ehetsz bármennyit :)Nem fontos a mennyiség hiszen ezek egészséges ételek. Egyél amennyi jólesik és amennyi laktat :)
12/17 anonim válasza:
Hogy ehet-e bármennyit és nem fog hízni az nem olyan biztos. Pont a múltkor panaszkodott valaki hogy csak ránéz a zabkására és már hízik is. Én egy teli müzlis tállal megeszek, igaz nem is vagyok utána éhes 1-ig.
13/17 anonim válasza:
Ha olvasnál 12 es akkor értenéd hogy a 9essel társalgok aki nem fogyni akar, csak egészségesen étkezni a kettő nem ugyanaz.
14/17 anonim válasza:
Rántotta zöldséggel, kenyérrel
Tápiókapuding (ha leosztod, egy adag kb 200 ft)
Tejberizs gyumolccsel, tejbebulgur stb
Reggelire szendvics + hüvelyssből krém (lencséty babot, csicserit vagy kombinációt áztatni, főzniy ledarálni dűszerekkel és ez megy kenyérre)
15/17 anonim válasza:
Pirított teljes kiőrlésű bagett vékony szeletek vajkrémmel megkenve,tejes kávé vizezve édesítés nélkül.
16/17 anonim válasza:
Krumplis tészta nyers vöröshagymával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!