A kókuszlisztnek van kókuszos íze vagy már annyira ki van belőle vonva sokminden, hogy nincs (sok) íze? Kókuszreszelékhez képest mennyi íze van?
Figyelt kérdés
2023. júl. 8. 12:02
1/3 anonim válasza:
A kókuszliszt őrölt kókuszhús, tehát nagyon kókusz ízű.
2/3 anonim válasza:
Van íze. Én pl. kókuszlisztből szoktam palacsintát csinálni. Érződik, hogy nem sima lisztből van. Most nem azt mondom, hogy konkrétan kókusz íze van amit ilyen lisztből csinálsz, de egyértelműen más az íze. Nem rossz, csak más. Viszont a kókuszreszelék íze jobb szerintem, finomabb, és kókuszosabb.
3/3 anonim válasza:
Nincs annyira kókusz íze, mint a kókuszreszeléknek, de azért érezhető, hogy nem hagyományos liszt. Inkább édes dolgokba, sütikbe érdemes használni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!