Milyen kést vegyek 20 ezer forintig?
Figyelt kérdés
Nagyon max 25 ezer. Én kis naiv azt hittem ha majd veszek egy berlinger haus késkészletet 25ért az majd milyen szuper lesz…hát persze.
Szóval most keresek valami normális kést otthoni használatra. Ha jól fog szeretem mindenre is használni, de leginkabb csak szeletelésre használom a késeimet. Hús, zöldség, aprítás. Szóval minden műveletet is egy késsel megoldanék. Leginkabb a szakacskés vagy a santoku kés a legkényelmesebb nekem, ezért elsősorban ilyet keresek valami jobb minőségűt.
Ha picivel drágábban, de tényleg minőségi akkor áldoznék rá többet is.
Tud valaki ilyet? Konkrét márka, típus is érdekel.
2023. jún. 18. 15:38
1/3 anonim válasza:
Sokkal olcsóbbak, de merem ajánlani a Pintinox késeket.
Hirtelen itt találtam, de biztos van máshol is [link]
2/3 anonim válasza:
Zwillinget kapni 20cm hosszúsággal 20 ezerért.De szétnézhetsz a Chef.hu-nál is nem rosszak az Arcos-ok.
3/3 anonim válasza:
Nekem Fiskars van, nagyon szeretem. Könnyű vele vágni, pedig elég ügyetlen vagyok ebben amúgy. De ezzel a késsel még nekem is gyorsan megy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!