Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Milyen routert vegyek max 25E...

Milyen routert vegyek max 25E forintig?

Figyelt kérdés
Az alap digis routert szeretnem lecserelni mert eleg gyengusz rajta a WiFi sebbeseg

2023. febr. 14. 09:41
 1/3 CspCsj ***** válasza:

[link]

A Top10-ben van pár 25ezer alatt, ami AX-es.

2023. febr. 14. 10:08
 2/3 anonim ***** válasza:

Az alap digis router az gondolom optikai modem is egyben. Azt nem szokták lecserélni, csak vesznek mellé egy wifi routert aminek gyorsabb wifije van, mondjuk egy ax3000-et.

De lecserélheted a modemet is, de ahhoz egy ilyen kell:

[link]

És egy olyan router amibe sfp modul tehető, mondjuk ez:

[link]

2023. febr. 14. 10:13
 3/3 anonim ***** válasza:

Az attól függ milyen csomagod van. Ha kiakarod használni a csomagod sebességét akkor olyan sebességű routert kell venni ami azt tudja.

Nekem DIGINet 1000 (FTTH)

Nálam a digis router kábelen általában a 800 Mbit/s sebességet tudja. Wifin pedig olyan 80 Mbit/s a letöltési sebessége.

Én tudtam állítani a router beállításban mert nekem 40 Mbit/s volt a letöltési sebessége az alap beállításban.

2023. febr. 14. 10:19

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!