Milyen autót vegyek 600k forintig?
Friss jogsis vagyok. 1 millióm van az egész projektre. Átírás, 1 éves biztosítás kb 150 ezerbe kerül nekem. Tehát max ilyen 600 ezerig néznék autót, hogy szervizre is maradjon pénz.
Megbízható benzines, esetleg klímás + légzsákos autót keresek. Suzuki swift nem igazán érdekel.
Pedig az Ignácon kívül mást nemigen kapsz ennyiért, de Ignácot is sok km-el.
De egyébként a legtöbb 1.3, 1.4, 1.6 szívó benzines autókkal mellé nem lehet lőni. Faék egyszerű járgányok.
Igazából ha láttad már az Ignác motorterét, akkor láttad hogy kb sokminden nem tud benne elromlani, mert a lábad befér a motor és az eleje közt. 😁 Légzsák van benne. Szó mi szó, a biztonsággal lehetnek gondok... De egy e-bike-ot árulnak manapság 600ért már.
Ignác és a wagonr se tetszik :) Ignist nem is nagyon láttam, ami beleférne a keretbe. Suzukin kívül írjatok autókat.
Astra G jó lenne, van is ennyiért.
1.4-es vagy 1.6-os motorral nézzek? Ecotec eszi az olajat. Ez mit jelent, és mennyire baj?
Jó bicajom már van.
Ez milyen? [link]
Azt írja kitűnő állapotban van. Kereskedő árulja, szóval biztos nem kamuzik...
Igaz nem autószerelő, de hozzáértő ember van a családban, aki tudná szervizelni nekem a járgányt.
Motort is szétszedi, ha kell. Kuplungot is cserél stb. Műhely, akna, szerszámok vannak.
Amit linkeltem focus nincs messze, de lehet nem nézem meg. Nagyon rosszakat írnak a kereskedésről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!