Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Milyen autót vegyek 600k...

Milyen autót vegyek 600k forintig?

Figyelt kérdés

Friss jogsis vagyok. 1 millióm van az egész projektre. Átírás, 1 éves biztosítás kb 150 ezerbe kerül nekem. Tehát max ilyen 600 ezerig néznék autót, hogy szervizre is maradjon pénz.

Megbízható benzines, esetleg klímás + légzsákos autót keresek. Suzuki swift nem igazán érdekel.

2022. nov. 13. 21:46
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Elgondolkodok még a swiften, mert tudom hogy nagyon megbízható. Csak éppen guruló koporsó, és ennyi pénzért már autóbb szerű valamit akarok.
2022. nov. 14. 00:33
 12/15 anonim ***** válasza:
50%

Kérdező, ne hallgass az itteni károgókra, ezek egyből úgy nyitnak, hogy ár alapján keresnek autót. Na a gazsi pont ezeket lovagolja meg, meg a simlis kereskedő, és eladják nekik a szép új szart.

Nekem tavaly kellett egy szükségautó, 140e!-ért vettem, nem volt szétrohadva, nem ette az olajat, vizet, ment mint a golyó.

Még apróbb hibái se voltak, mert a tulaj nem akart kiadni a kezéből egy életveszélyes autót.

Idős pasas volt az eladó.

Clio volt amúgy.

G astrát felejtsd el, ha nem akarsz szívni. :(

Sajnos ez a tetszik, nem tetszik az autóiparban nem működik, gyakran a legrondább autók a legmegbízhatóbbak, igénytelenebbek.

Swiftet is felejtsd el, életveszélyes.

Ignis az tényleg jó.

Vagy nézz toyotát, hondát, régebbieket.

2022. nov. 14. 03:31
 13/15 anonim ***** válasza:
31%
Én felicia-t, 1-es focust, thaliat esetleg coltot néznék vagy még valami japánt, de japánból nem fix hogy találsz manapság ennyiért jót.
2022. nov. 14. 04:54
 14/15 anonim ***** válasza:
53%
Én 1 millió alatt Audi A4-et, Passatot, Honda civicet nézegetek
2022. nov. 14. 07:53
 15/15 anonim ***** válasza:
44%
suzuki swift
2022. nov. 14. 10:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!