Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Milyen autót vegyek max 800...

Milyen autót vegyek max 800 ezer forintig?

Figyelt kérdés
Kombi kellene, s dízel, mivel gyakran 100-150-200 km-t is le kell vezetnem egyhuzamban. Fontos a viszonylag tágas raktér is, de nagy batár dögöt se szeretnék. Peugeot 307, illetve a Golf 4/Bora variant, esetleg Octavia, ami szóba jött. Fogalmam sincs melyik lenne jobb, s melyik motorral, hány lóerővel. A 2.0 HDI-t dicsérik, akárcsak a pdtdi-t. Meg, hogy egy 15-20 év körüli autó mennyire bírja majd a rendszeres hosszú utakat.
2020. aug. 20. 11:57
 1/5 anonim ***** válasza:
golf jó választás lehet. én még az g astrában is gondolkoznék, van hozzá alkatrész dögivel és olcsón. én a lehető legbutább motorral vennék meg bármit is.
2020. aug. 20. 12:08
 2/5 Katolikus plébános ***** válasza:
B5 1.9tdi Passatot/ Octaviat vennék. 2.0hdi jó meg minden, de a motorvezérlőre vadászni kell ha az beadja az uncsit.
2020. aug. 20. 14:47
 3/5 anonim ***** válasza:

aza baj

hogy az idős oolcsó diesel autokal nagyon pórul lehet járni

az idős olcsó dieselt általában akkor adják el mikor olyan dolgok haldoklanak benne amik javítattása a kocsi értékéhez mérten nagyon sok.

szerintem 800k ért inkább benzinest vegyél

2020. aug. 20. 19:49
 4/5 anonim ***** válasza:
TDI octavia kombi, fingér van hozzá minden és szinte mindenki ért hozzá. Próbálj keresni olyat, ami nincs szitává rohadva
2020. aug. 20. 21:21
 5/5 anonim ***** válasza:

VAG TDI, hogy neked melyik tetszik jobban, az már kb. részletkérdés. Golf, Bora, Passat, Octavia

Isuzu motoros Astra-val is megpróbálkozhatsz esetleg

2020. aug. 20. 21:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!