Miért van az hogy sokszor sokkal szomjasabb vagyok mint éhes?
Figyelt kérdés
Például amikor enni kell akkor sokszor van hogy inkább innék attól függetlenül hogy mikor ittam/ettem utoljára.
És most jelenleg is 3 órája ettem és 1,5 órája ittam de mégis szivesebben innék mint ennék. Ennek mi az oka?
És természetesen nem alkoholról van szó.
2023. jún. 13. 16:33
11/12 anonim válasza:
Te tudod, de a cukorbetegség klasszikusan az az eset, hogy jobb korábban észrevenni, ha van gyanú, pláne ha hajlam is, elmenni kivizsgáltatni.
Rákkal is így vagy kérdező? Kicsi daganat nem zavar, majd ha négyes stadium lesz, akkor kell csak orvos? 🤔
12/12 anonim válasza:
Én csak azt nem értem, hogy feltettél egy kérdést amire többféle válasz is érkezett de lényegében te eldöntötted, hogy melyik lesz a helyes es mi a bajod.
Legalább nézess egy általános vérképet, abból sok minden kiderülhet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!