Ebben a nagy hőségben ugyanolyan étvágyatok van ?
Figyelt kérdés
Én egy tányér kaját alig bírok megenni, ömlik rólam a víz . Igazából éhes sem vagyok ebédidőben. Kész szenvedés az egész . Pedig imádom a hasam .2022. aug. 6. 13:42
2/14 anonim válasza:
Kevesebbet eszek, és lédúsabb dolgokat (gyümölcs, gyümölcsleves, ilyenek). Tömény kaját nem kívánok.
3/14 anonim válasza:
Munkába indulás elött reggelizem (fél 6 körül). Munkatárs 8 körül eszik. Én ekkor még nem vagyok éhes, csak késöbb 9 vagy 10 tájékán. Akkor is a két szelet kenyeret (szendvics) sokallom, de azzal munkaidö végéig kibírom.
4/14 anonim válasza:
Nem, viszont egykori súlyos étkezési zavarosként nem hagyok ki étkezést.
Megvan a három nagy, két-három kisebb, annyi hogy több a zöldség az ebédemben, mint pl télen.
5/14 anonim válasza:
Nem. Kevesebbet eszek, és főként gyümölcsöt kívánok. Ha főtt étel, akkor is inkább olyan ami hidegen is finom. Vagy igen könnyed. Mint pl. párolt zöldség egy sült csirkehússal.
6/14 A kérdező kommentje:
Én ilyenkor inkább este, késő este tudok normálisan enni :)
2022. aug. 6. 17:16
7/14 anonim válasza:
Nekem sincs semmi étvágyam. Persze előtte volt, de most ilyen melegben rá sem tudok gondolni. Muszájból eszem.
8/14 anonim válasza:
Nincs étvágyam, kánikula idején csak a gyümölcsök és a jégkrémek esnek jól. Egyébként is kénytelen vagyok annyit inni, hogy ételnek már nem marad hely a gyomromban. Nem is egészséges sokat zabálni ilyen melegben, nincs rá szüksége a szervezetünknek.
9/14 anonim válasza:
Fix 24 fok van a házban, semmit nem érzek a hatalmas hőségekből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!