Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Ki mit eszik, amikor minden...

Ki mit eszik, amikor minden rossz minőségű, íztelen?

Figyelt kérdés
Például egy szendvicset is szörnyű megenni, mert a kenyér rossz, szivacsos, a felvágottak íztelenek. A gyümölcsök savanyúak, a krumpli zöld, rohadt, a rizs, a tojás is érezhetően rosszabb minőségű, a húsok is, a tészták, és általában minden íztelen, rossz. Már nincs kedvem semmit sem vásárolni, se főzni, mert nem elég, hogy drága, még rossz is, minek? Ahol például gyerek is van, mit főztök, mit esztek?
2023. máj. 15. 18:56
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk az van, hogy covid alatt rászoktam a kenyér sütésre, onnantól már a boltit meg sem ennénk, azóta is én sütöm.

Húsfélét piacon, termelőtől veszünk. Ha felvágott féle kell, akkor megvan az a pár hentes a városunkban, ahol finomat lehet venni, nagyobb boltban, szupermarketben ilyet nem veszünk. Sajtot is a piacról, töményebb, kevesebb kell belőle, igazi sajt íze van. Joghurtot én készítem, azóta nem veszünk boltit.

2023. máj. 16. 19:30
 12/14 anonim ***** válasza:
35%
7 vagyok. Miért vagyok lepontozva a hasznos válaszért? 🤣🤣
2023. máj. 17. 10:32
 13/14 anonim ***** válasza:
76%

Én a 72%-os vagyok és felpontoztalak, de legyünk tárgyilagosak!

Nem mindenki alkalmas házi sütögetésre, vagy ideje sincs rá.

Ráadásul a kérdésből ki is derül, hogy a Kérdező nem egy konyhatündér.

Én sem szeretnék napi 10 óra munka után kenyeret sütni, szappant főzni, ruhát szabni-varrni, kezdetleges módszerekkel a patakban sulykolni a ruhát mosás címén, hanem szeretem az éltemet könnyítő 21-ik századi megoldásokat igénybe venni.

Természetes elvárás lenne, hogy ezeket megfelelő minőségben meg tudja venni valaki, de valóban egyre több a szemét, bár így sem lehetetlen.

Kapott is a kérdésére válaszokat, pékségekben kell vásárolni, természetesen drágábban, mintha otthon maszatolna a pékáruval.

2023. máj. 17. 10:46
 14/14 anonim ***** válasza:

13!

A pékséget csak azért nem javasoltam mert nálunk nem a legjobb a kenyér sajnos 😵

Pedig régen finom volt, de sokat romlott a minősége :(

2023. máj. 17. 12:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!