Bográcsozas csak a mi nepunknel szokás?
Figyelt kérdés
Amerikai filmekben mindig grilleznek vagy felfuzik a kaját egy botra és megsutik mint mi amikor szalonnát sütünk.
Külföldiek nem bogracsoznak?
2023. máj. 12. 19:23
11/19 A kérdező kommentje:
Ezzek az ételek szerintem amúgy sr arra valók hogy folyamatosan ezt egye az ember
2023. máj. 12. 23:27
12/19 A kérdező kommentje:
Őseink se ettek minden áldott nap húst az luxus cikk volt meg nálunk is
2023. máj. 12. 23:28
13/19 anonim válasza:
Hát én mondjuk sosem értettem miért jó a bográcsozás....
14/19 anonim válasza:
#13: A hangulat, no meg persze a kaja miatt, mi másért. Nem a türelmetlen emberek sportja. Kicsit vissza a gyökerekhez. Baráti társaságban főzögettek, iszogattok, beszélgettek, esztek egy jót.
15/19 anonim válasza:
14!
Ugyanez bogrács nélkül, simán a konyhában, lábasban főzve az ételt is meg van.
16/19 anonim válasza:
A balkáni népségnél nagyon népszerű.
Minél messzebb mész annál ismeretlenebb
19/19 anonim válasza:
#15: Dehogy van, ég és föld. Teljesen más a "feeling". Ezen az alapon étterembe is minek megy az ember, mikor otthon is főzhetne vagy rendelhetne kaját. Más.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!