Bográcsozas csak a mi nepunknel szokás?
Amerikai filmekben mindig grilleznek vagy felfuzik a kaját egy botra és megsutik mint mi amikor szalonnát sütünk.
Külföldiek nem bogracsoznak?
"Tábori ételeink jók"
Jók, de egyfélék. Minden úgy indul, hogy kiolvasztjuk a szalonna zsírját, megpirítjuk rajta a hagymát, aztán rádobjuk a húst, valamikor a folyamat során pedig kell bele pirospaprika. Ez nem gond, a szabadtűzi, bográcsos főzésnél ez a módszer jól működik, viszont így minden étel egyféle lesz. Így indul a lecsó, a pörkölt, a gulyásleves, a slambuc - nem rossz ételek ezek, csak az ember egy idő után ráun, hogy mindegyik ennyire egyforma, nagyjából ugyanazt eszi, csak a szent tészta-krumpli-hús arány változik. Nem ördögtől való dolog felfedezni másféle ételkészítési eljárásokat, mert azokban is vannak ám jó dolgok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!