Van étkezésnél valamilyen különlegesebb szokásod, hogy mit mivel eszel, vagy mikor, vagy milyen mennyiség stb?
A kávémba kell tej, különben túl savas és gyomorcsikarásom lesz tőle.
Sajnos régebben megesett, hogy romlott étel vagy penészes kenyér került a számba, szóval azóta nagyon óvatos vagyok.
Csak is világosban eszem, lámpafényben vagy gyertya mellett. Az ilyen "hangulatos" félhomályos éttermeket utálom.
A kenyeret általában ritkán eszem, a pritóst szoktam inkább, azt is a fagyasztóból.
Ha friss kenyeret eszem, akkor meg szoktam szagolni, meg megmézni mindkét felét penészes-e.
A csirkét is szeretem szétszedni és megnézni véres-e a csont mielőtt beleharapok.
Az ilyen darált húsokat, parizert, csibefalatokat, virslit nem eszem meg. A húspép nekem nagyon undorító, zavar, hogy nem tudom mit is eszem.
És igen, nyilván az összes s€gglukat, nyakat, akármit beledarálják.
Itt írnak ezekről. Ismert jelenség, de nagyon kevesen foglalkoznak vele, és még kevesebben tudják hogy testi bajuk esetleg ebből származik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!