Melyik az a népszerű, a többség által kedvelt étel amelyet te nem szeretsz?
Figyelt kérdés
Nekem a fagyi😅
Én őszintén nem szeretem, pedig sokfélét kipróbáltam, nem csak az olcsó, 2 éve hányódó üzleteseket. De valahogy nem fogott meg.
Plusz még a hamburgert sem szeretem, kóstoltam de nem jött be, meg aztán ott az a sok minden, amit lehet olvasni a gyorskajákról, hogy mennyi mocskot beletesznek, szóval még ez is befolyásolt
2023. máj. 5. 16:07
11/17 anonim válasza:
Káposzta, brokkoli és karfiol. Amiben valamelyik minimálisan is megtalálható, nálam abszolút tiltólistás. A brokkolinak és a karfiol am pedig még a szaga is kiüldöz a világból.
12/17 anonim válasza:
Töltött káposzta utálom
Répatorta fuaj
15/17 anonim válasza:
A sertés/marha ételek, káposzta, tök, krumpli, hamburger, hot-dog, kenyér és az édességek. Sajnos legtöbbjüktől rossz is a gyomrom ha eszem netán.
16/17 anonim válasza:
Gomba, marhahús, hal. Meg azok a kaják, amikben babérlevél, ill. szerecsendió van.
17/17 anonim válasza:
Ahogy a kilences válaszoló írta: túrós tészta és én sem tudom, miért, mert a túrót szeretem. A másik a káposztás kocka.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!