Melyik az a népszerű, a többség által kedvelt étel amelyet te nem szeretsz?
Figyelt kérdés
Nekem a fagyi😅
Én őszintén nem szeretem, pedig sokfélét kipróbáltam, nem csak az olcsó, 2 éve hányódó üzleteseket. De valahogy nem fogott meg.
Plusz még a hamburgert sem szeretem, kóstoltam de nem jött be, meg aztán ott az a sok minden, amit lehet olvasni a gyorskajákról, hogy mennyi mocskot beletesznek, szóval még ez is befolyásolt
2023. máj. 5. 16:07
1/17 anonim válasza:
Én semmiféle madarat nem vagyok képes elfogyasztani, de még a közelembe se egyenek ilyen ételeket.
2/17 anonim válasza:
Pizza. pedig olyan szívesen enném, de egyszerűen nem jött be, akármilyet kostoltam. A családnak megsütöm, de megenni nem tudom. A hallal is így vagyok, de csak ha én főzöm\sütöm: mire enni lehetne, elegem van a szagából.
3/17 anonim válasza:
Töltött káaposzta, a szagától is hányingerem van (tényleg, szó szerint!)
4/17 anonim válasza:
Dinnye. Sárgadinnye. Csodálkozva néznek rám amikor mondom, hogy nem szeretem egyiket sem.
5/17 anonim válasza:
Nem szeretem a káposztás ételeket. Pedig tudom, hogy a káposzta egészséges. Rakott káposzta, azzal engem üldözni lehet. Hogy miért van ez nem tudom, mások kimondottan szeretik ezeket az ételeket.
6/17 anonim válasza:
Piros gyümölcsök. Eper, màlna , meggy, stb
9/17 anonim válasza:
Túrós tészta. Pedig bármilyen más formában szeretem a túrót.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!