Mit szoktatok ebédelni munkába?
Én mindig dobozolok magamnak és viszem. Reggelit, tízórait és ebédet.
A munkatársaim vagy hideget esznek vagy rendelnek. Múltkor kaját rendeltek, de meg se kérdezték, hogy én kérek e valamit mert én úgyis hozok magammal.
Hideg reggeli, meleg ebéd, valami desszertféle uzsi
Reggeli pl szendvics humusz sonka zöldség (90 százapékban)
Ebéd
Bármilyen meleg étel.
Pl mustáros mézes gyomberes csirke rizzsel
Rizibizi, rantott hus
Rakott fustolt sajtoa gnocchi
Brokkolipesztos teszta
Bolognai
Sult csirkecomb keumplipurevel
Gulyasleves kenyerrel
Spenotos sult sutotok salata olivas ontettel
Aszalt paradicsomos juhturos polenta
Lencaefozelek virslivel
(Kb az idei kajak)
Uzsira valami joghurt vagy házi süti vagy neha turo rudi, tejberizs stb
Mindig dobozolok.
Nálunk kb fele-fele aki dobozol vagy rensel/kint eszik.
Főzni kb 600-800 ft/adagbol tudok. Rendeles ha husos 2000ft-nal kezdodik. Sporolok havi tobb mint 25 ezret
Mikor mit.
Most például a hét elején tojássalátát csináltam, amibe tejszínsajtot is kockáztam, ez volt a reggeli, krumpligujás az ebéd, uzsonna narancs és egy kis Lindt Excellence 90%-os csoki.
A hét második felére reggelire körözöttet csináltam, ebédre bolognai spagettit, az uzsonna marad.
Vasárnap veszek egy kis kemencében sült ordasajtot és esetleg egy kis mangalicatepertőt is. Reggelinek jó lesz. Ebédre baconbe tekert sajttos csirkemellet tervezek a hét elejére.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!