Mit vigyek magammal az útra?
Figyelt kérdés
Sziasztok
Egy hét múlva megyek kirándulni 3 napra Horvátországba(Határtalanul!)
Reggelit es vacsit kapunk. Elso nap csak vacsi, utolso nap reggeli es utravalo. De az utravalo es a masodik nap az ebed szendvics.
Viszont van egy baj. Nem eszek szendvicset, nem szeretem. Egyik felet sem. Es napkozbe egy egy ropi meg muzli szelet eleg de nem elhetek csak azon meg chipsen.
Segitsetek! Mit vigyek magammal?
#Utravalo #Nemszeretemaszendvicset #Ebedremitegyek
2023. ápr. 16. 13:27
11/13 anonim válasza:
amit itthon is reggelizel, valószínűleg megtalálod a horvát üzletekben is. akár hozzávalóit, ha itthon azokból csinálod, akár a készételt, ha olyat szoktál itthon enni.
12/13 A kérdező kommentje:
Kis faluban leszunk, szinte egesznap uton. Es nem nagyon lesz bolt.(elirtam ,hogy mikor indulunk, ezt a kerdest mar egy hete irtam)
Szerdan megyunk, mar van azert egy ket kaja amit viszek. Pl az a zabkarika(asszem puffasztott)
2023. ápr. 17. 07:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!